writing-img

Trenerka

clock-img

13.07.2006, 09:13

clock-img

žiža

pencil-img

1361

Kje bi lahko dobila kakšno šponsko trenerko za fantka tam ene 74 št. Lahko Nike, adidas...
Sej tele klasične otroške štacune ponavadi nimajo teh firm. Še najbolj bi mi sedlo kar po netu naročit, ker trenutno res nisem v stanju da bi po štacunah hodila. Kaj priporočate tiste, ki take nakupe prakticirate. Pa kolk časa se ponavadi čaka na dobavo?
hvalauser posted image

clock-img

13.07.2006, 09:18

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

http://www.otto.si/category.asp?catalog%5Fname=slovenski+katalog&category%5Fname=03%2D298Otroci&Page=7
Ampak se kr pripravi na morebitno tudi do 2 mesecev dolgo čakanjeuser posted image .
Kaj pa v Champion trgovini, tam pa mislim, da imajo tudi manjše številke, no, vsaj mi smo tam dobili trenirko za našega 2 letnika.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

13.07.2006, 12:05

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Imaš jih tudi v neckermanu lahko pa pogledaš tudi na njihovi spletni strani.

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

13.07.2006, 12:11

clock-img

Anonimen

Ja, žiža, pojdi v Championa, tam boš zagotovo dobila ful dobro. Je pa v Kranju v Supernovi.

clock-img

14.07.2006, 07:01

clock-img

makica

pencil-img

372

Adidasovo trenirkico lahko kupiš v Prvi Z ligi v Brežicah ali pa v AFP v Dobovi. Sicer ti verjetno ni blizu, vendar če greste mogoče čez tisti konec na morje se lahko tam ustavite. Imajo enih 3 različne modele, zdaj ko so znižanja ne vem ali so jih kaj znižali, redne cene pa so bile tam okoli 5000 - 7000. Imajo pa kar luškane. Tipične fantovske. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem