writing-img

Trenutna izbira sadja

clock-img

24.01.2008, 08:56

clock-img

MiRaNi

pencil-img

610

Ker je trenutno slaba izbira sadja me zanima kaj ji lahko ponudim poleg jabolka, hruške in banane? Ali ponudite kdaj zmrznjeno ali konzervirano sadje?

clock-img

24.01.2008, 10:27

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

men se zdi zmrznjeno in konzervirano čist ok - samo pogledat je treba, če ma kake dodatke not (sladkor in kak E-je). če jih nima, je user posted image

clock-img

24.01.2008, 10:58

clock-img

MADMAX

pencil-img

215

pri nas pa kupimo suho sadje kakšne marelce, slive... to skuham s hruško ali pa z jabolko pa je.
Pa še sok ima pol za pit.

clock-img

24.01.2008, 20:28

clock-img

tinispela

pencil-img

520

Jaz sem imela marelice, slive, borovnice zamrznjene doma. Je pa vse domače. Sem ji dala zraven k jabolku kuhat.

clock-img

24.01.2008, 21:30

clock-img

januška78

pencil-img

462

Jaz poleg svežega sadja: jabolka, hruške, banane uporabljam za pripravo kašic še suhe slive in suhe marelice. V skrinji pa imam tudi zamrznjene domače borovnice, slive in češnje.

clock-img

25.01.2008, 16:27

clock-img

nerka

pencil-img

134

mene pa zanima nekej, npr ce se marelice skuhajo, a potem izgubi moznost alergena, k sm mu probala dat marelice od hippa pa mi je tkoj flekast ratal. k mava alergijo na jajca.

clock-img

25.01.2008, 22:09

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Jaz imam tudi borovnice v skrinji. Večkrat skuham kompot iz jabolk in suhih sliv, da ima potem še to tekočino. Drugače pa mislim, da zamrznjeno ali konzervirano sadje tudi ni slaba izbira, čeprav jaz moji še nisem dala. Kupljenega mislim.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem