writing-img

Trgovine na Krku

clock-img

02.08.2008, 20:56

clock-img

Anonimen

Mene pa zanima, ali je kakšna trgovina v Punatu npr; Konzum, Plodine...malo večja, kot supermarket ali v okolici. LP

clock-img

02.08.2008, 21:28

clock-img

Anonimen

Direkt iz Punata- v Punatu je kr nekaj trgovinic- mini market v kampu Pila(drago!), pa v centru mesta(ob obali, pri Ledu slaščičarni), pa blizu cerkve, pa pr bivši diskoteki(zraven supermarketa), sta pa tud dva mal večja supermarketa- en nad kampom Pila in en, če greš od obale gor po glavni ulici, pa zaviješ na desno. Tam je tud mesnica.

Drugače pa Konzum je v mestu Krk, če se ne motim.

Supermarket v centru mesta(blizu glavne ulice) je odprt vsak dan do 21h, nakar market zraven do 22h.

clock-img

03.08.2008, 11:27

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

jaz sem konzum vidla v krku, ko smo šli zvečer tja....

clock-img

03.08.2008, 11:43

clock-img

Anonimen

In katera je najcenejša?

clock-img

04.08.2008, 10:38

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: decembrka
In katera je najcenejša?

Konzum v mestu Krk. Definitivno.

clock-img

04.08.2008, 20:38

clock-img

Anonimen

V mestu Krk imas dva velika Konzuma - en je supermarket takoj ko prides v mesto Krk (ce prihajas iz Punata, drugi izvoz za Krk, ce iz Njivic, pa prvi) in je bolj nametano vse, eden je pa v samem centru v "Robni kući", ki je pa zelo zelo urejen in dobro zalozen (edino posode je bolj malo, imajo pa igrace user posted image ). Zraven te veleblagovnice je tudi velik DM. Aja, pa v centru ob rivi je se MArket Krk, pa je grozno nametano, za cene pa lahko racune pogledam, smo v vseh treh trgovinah kupovali.

Alpsko mleko od LJ mlekarn je v Konzumu 8kn user posted image

clock-img

05.08.2008, 12:40

clock-img

Anonimen

Hvala vsem. Se bomo verjetno zapeljali kar do Konzuma. Sem pa na internetu našla njihovo spletno stran (podobno Mercatorjevi). Upam, da imajo v vseh Konzumih iste cene, da ni dražje zaradi tega, ker je to otok.
LP

clock-img

07.08.2008, 21:57

clock-img

Anonimen

Drazje imajo samo v kempih. 

clock-img

08.08.2008, 15:07

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

samo da ne boš zašla v marino, tam je pomoje najdražje user posted image  vsaj mineralna je 1x dražja kot pri nas v mercatorju pa tudi v konzumu jo dobiš precej ceneje. mi večinoma kupujemo kar v konzumu, ki je v središču punata, lahko zadaj zastonj parkiraš.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem