writing-img

Trgovine na Rabu

clock-img

14.07.2009, 08:32

clock-img

honey

pencil-img

2567

Letos gremo prvič na Rab. Oz. da se popravim - po 30 letih grem prvič nekam drugam, ne v Umag (no, ne štejem mediterana). Pa me zanima, ker gremo v APP, ki ima samo majhen zamrzovalnik in najbrž ne bom mogla nakupit vsega za 14 dni v Sloveniji, kako so kaj založene trgovine na Rabu oz. predvsem v Loparju - če je tam kakšna trgovina. Zanima me predvsem za meso - mleko in take stvari bom že nesla s sabo, ampak za take stvari, ki bi jih vzela s sabo zamrznjene. 

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

19.07.2009, 22:33

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Take stvari tudi mene zanimajo.... škoda, da ni odgovorov user posted image

Jaz imam bolj v planu, da ne bi ne vem kaj zraven nosili, ampak tam kupili. Zato me najbolj zanima, če je v Loparju kak večji supermarket (Konzum npr.) user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

20.07.2009, 07:12

clock-img

felicia

pencil-img

2590

na Loparju je ena trgovina malo večja zraven pošte oz. ko prideš iz smeri Raba - mesta na glavnem križišču. Je neki manjši market, samopostrežni, imajo vedno dovolj založeno z mlečnimi proizvodi, kruh, voda in tudi meso. tudi v kampu San marino imajo manjše trgovinice, kjer se tudi da dobiti skoraj vse. Pa na vsakem vogalu je kakšna pekarnica.
V mestu Rabu pa je tudi en večji supermarket, ki je odprt pozno v noč - se mi zdi, ki je tudi dobro založen, je pa ob marini oz glavni cesti - sprehajalnici.

Upam, da sem kaj pomagala. Lepo se mejte!

clock-img

20.07.2009, 21:48

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: felicia

na Loparju je ena trgovina malo večja zraven pošte oz. ko prideš iz smeri Raba - mesta na glavnem križišču. Je neki manjši market, samopostrežni, imajo vedno dovolj založeno z mlečnimi proizvodi, kruh, voda in tudi meso. tudi v kampu San marino imajo manjše trgovinice, kjer se tudi da dobiti skoraj vse. Pa na vsakem vogalu je kakšna pekarnica.
V mestu Rabu pa je tudi en večji supermarket, ki je odprt pozno v noč - se mi zdi, ki je tudi dobro založen, je pa ob marini oz glavni cesti - sprehajalnici.

Upam, da sem kaj pomagala. Lepo se mejte!

V samem mestu je res malo večja trgovina,vendar lani nisi mogel kupiti nič mesa.Vse je pakirano,drago kot žafran in nič izbire nimajo.Zelenjava slaba,tak da hb,ker smo mel večinoma stvari zraven.Otok je le otok.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem