cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Trgovine z rabljeno robo-pomursko štajerski konec

clock-img

28.09.2007, 15:58

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Nikjer v tem koncu je nisem zasledila. Bi mi bilo fajn, ko bi vsaj vedla, kam z premajhno robo. Ker sedaj se mi kar nabira po omarah, ko ta mali prerasejo, čeprav kar dajem oglase.
Potem bi pa sproti lepo vse znosila tja, nekomu bi prišlo zelo prav, meni pa tudi-vsaj za kako frizuro ali kozmetičarko bi se nabralouser posted image .

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

28.09.2007, 20:37

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Zbudite se!user posted image
Boste potrdile mojo ugotovitev, da na moje pozive nihče ne odgovarja ( me ignorirateuser posted image user posted image )

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

28.09.2007, 20:53

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Jst še nisem zasledila nobene te trgovine na tem koncu. Po pravici povedano vem o teh trgovinah samo to kar tuki gor napišete.
Po mojem so samo v Ljubljani pa mogoče kje na morju. Štajerski konec pa je izvisel. Lahka bi se pa organiziraa pa jo ti odprla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Jst bi šla kdaj v kakšno, pa ne vem niti približno kje so, pa še kak pajek mi avto odpelje, ko ne vem kak je s parkirplacom user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.09.2007, 20:59

clock-img

koala

pencil-img

5539

Kolikor jaz vem, so tudi v Kajži prodajali rabljeno opremo in oblačila za dojenčke, ne vem pa če še Kajža sploh obstaja.user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem