writing-img

Tricikel KETTLER

clock-img

28.04.2007, 21:01

clock-img

škratek

pencil-img

135

Pozdravljeni!

Ima kateri malček tale tricikel:
http://www.igrarija.com/trg/detajl.php?id=74&hid=13

Zanima me kako se obnese. Naši miški moramo nekaj nabaviti.

LPuser posted image

clock-img

03.05.2007, 21:25

clock-img

tana-2

pencil-img

195

Ja, jaz sem ga videla in so res zelo dobri in kvalitetni. Ni to neka zanič plastika, ampak zelo konkreten tricikel. Dober nakup in veliko veselja pri vožnji.

clock-img

04.05.2007, 00:12

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Tudi mi ga imamo in je OK.  Kvalitetna kolesa, dobro pozicionirana, lahka,...

Zdaj pa boste šibali okrog!

clock-img

09.05.2007, 12:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.05.2007, 14:33

clock-img

matjaz81

pencil-img

11

mi se odločamo za ta tricikel in na tej spletni strani so trije al pa celo štirje podobni tricikli, ampak je v ceni velika razlika. Tiste, ki poznate te tricikle, kaj predlagate za katerega se naj odločimo?
Sicer smo mu lani kupili enega v baby centru in se je vozu od 9. meseca v njem in tudi letos se še kar vozi v njem. Vsak čas bo star dve leti in bi za darilo to dobil, ker se mi zdi, da je tisti trcikel

najboljše da jih pokličeš pa da ti svetujejo katerega kupit in da ti povedo razlike med modeli.... 

clock-img

09.05.2007, 21:07

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

• Preveri ali so kolesa plastična ali gumirana. Če so plastična bo ružlo za vami ko hudič.user posted image
  • Morda je razlika tudi v poziciji sedežev, ki ga lahko nastavljaš. Recimo sedež čisto naprej, sredina ali nazaj. Pomembno predvsem za nogice, ker sicer ne doseže pedal.
  • Poglej tudi če je možno, da ko ga potiskaš ti, da se pedala lahko fiksiraj tako, da se ne vrtijo, ker potem malemu noge v prazno letijo.
Če se še kaj spomnim napišem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem