writing-img

Tricikel hauck, kateri je boljši?

clock-img

07.04.2006, 22:45

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Ojla!

Kaj pravite, kateri je boljši po vašem mnjenju?

http://www.hauck-group.de/de/detail.asp?PLID=6&BID=36&KID=85&HID=467&UID=&DID=251&ARTNR=893012

ali

http://www.hauck-group.de/de/detail.asp?PLID=6&BID=36&KID=85&HID=468&UID=&DID=251&ARTNR=891018

Ja, pa še eno vprašanje. Ali imata oba to možnost da tisti ki ga potiska, tudi usmerja levo ali desno? Upam da me razumete. Pojma nimam o nemščini.
Tudi drugi predlogi so dobrodošli.

Upam da se bo kateri dalo.user posted image

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)

clock-img

08.04.2006, 05:45

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz bi se odločila za prvega. Ima pase, pa po ročaju sodeč mislim, da je laže za vozit.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

08.04.2006, 11:39

clock-img

laurago

pencil-img

229

IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Jaz bi se odločila za prvega. Ima pase, pa po ročaju sodeč mislim, da je laže za vozit.

se strinjam user posted image

clock-img

08.04.2006, 12:53

clock-img

April

pencil-img

5459

Men se zdita približno enaka. Le da ima eden paske, ampak to bolj pride v poštev pri tamalih, da ne bi dol padli. Moti me edino, da nimata tiste poličke, kamor otrok da nogice, če še ne znapoganjat ali pa če se mu ne da.
Palice so običajno povezane s krmilom, tako da z njo lahko tudi spreminjamo smer vožnje.

clock-img

08.04.2006, 13:38

clock-img

Anonimen

Če misliš enoletnika okoli prevažat, je potrebna polička za noge. Če pa dveletnika, pa je ni treba.

clock-img

10.04.2006, 17:16

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

saj ti piše, da je od leta in pol dalje...prej pa res prav pride kakšna polička user posted image  meni je tudi všeč tisti, s paseki - v toysu je bil 50 eurov (zdaj ne vem, če je še)...ampak za letos bomo, če bomo, iskali takšnega s poličko...ampak kaj, ko mi ni nič všeč...vse se mi zdi tak plastik fantastik...če bi bil kje na tak način, kot sta ta dva, ga takoj vzamem user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

11.04.2006, 09:46

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

Mi imamo prvega. Načeloma smo z njim zadovoljni.

Kar se pa tiče smeri vožnje, gre samo naravnost. Seveda zavijaš lahko, če ga "daš" na zadnja kolesa in mehansko obrneš user posted image  (upam, da sem razumljivo napisala).

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

clock-img

11.04.2006, 09:48

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

Aja pa še to: naš bo kmalu star 2 leti, pa ga še vedno pripnem s paski, se mi zdijo uporabni.

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

clock-img

28.04.2006, 21:46

clock-img

Missy

pencil-img

4

Punce, a mi lahko katera pove, ali se ga dobi v Avstriji ali tdi kje v Sloveniji.

Hvala,

Katja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem