writing-img

Trtica

clock-img

04.12.2009, 18:52

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Danes sem padla po stopnicah, direkt na trtico, hodim zelo težko, noge težko dvigam, stopnice so prava muka,še najtežje je pa vstat iz sedečega položaja, sem probala avto peljat in ni šansuser posted image .

Kaj mi je naredit, da si olajšam bolečine? Kdaj to mine?

clock-img

04.12.2009, 18:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.12.2009, 18:58

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

A ti to resnouser posted image

Saj polomljena nisem nič, samo natolčena, res ne vem, če bi za to šla.

Kaj pa je lahko s trtico, da se ni za špilat?

clock-img

04.12.2009, 19:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

04.12.2009, 19:05

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Madoniš, sploh nisem vedela, da se lahko tudi trtica zlomi. Daj mi prosim povej, kako to zgleda. Jaz lahko komot sedim, me nič ne boli, samo vstanem težko. Zdaj sedim že 1 uro za tem kompom, ker si sploh ne upam več vstat. Bom pa vseeno do jutri počakala

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 4.12.2009 19:07:05 >

clock-img

04.12.2009, 19:09

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Jaz sem lani tak padla po stopnicah. In to na poti v bolnico, na pregled k fiziatru zaradi čisto druge zadeve. Sem potem šla najprej na urgenco na slikanje trtice. Ker baje lahko nastane kar problem, če je zlomljena. Ampak sem na srečo imela samo natolčeno. Mi je pa tisti dr. na urgenci predlagal, da naj zahtevam odškodnino, ker se je to zgodilo na javnem mestu...tak da sem potem še fajne dinarčke potegnilauser posted image  

Samo bolelo pa je kot 100 user posted image ...par dni nisem mogla sedet...najhuje je bilo pa vstat iz sedečega položaja. Potem pa je počasi šlo na boljše. Me je pa še par mesecev na čase nekaj trgalo v trtici.

clock-img

04.12.2009, 19:11

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

04.12.2009, 19:11

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Meni je takrat dr. rekel...še preden me je slikal...da če bi bila zlomljena...ne bi tak hodila, kot sem...tud na tisto mizo ne bi mogla sama zlestuser posted image  tak da imaš verjetno res samo udarec...ker pri zlomljeni se baje stanje kar hitro slabša...in ponavadi ful težko hodiš.

clock-img

04.12.2009, 19:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

05.12.2009, 07:43

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Noč je bila dolga ko kurja čreva, ob vsakem premiku pa bolelo, ampak proti jutru se mi je že zdelo, da se lažje obračam in danes je zaenkrat za malo pičico bolje. Bi rekla, da je samo fejst natolčeno. Bom videla tekom dneva, ko se razmigam

clock-img

05.12.2009, 22:30

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

Jaz sem bila ene 14 dni v bolniški. Sem pa padla z rolerji. Nisem imela zlomljene trtice ,samo natolčeno in se mi je zavihala čisto notri. Sedela na šlaufe kar dolgo. Zdaj sicer nimam problemov, razen letos, ko sem rodila, me je pa bolelo za znoret.

Pa smo 4!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem