writing-img

Trudimo se,...

clock-img

02.05.2005, 11:38

clock-img

klada

pencil-img

1

:zmeden: Zdravo,
zanima me,kako si lahko sam doma izračunaš kdaj imaš ovulacijo? Z fantom se trudima,da bi zanosla ampak nama ne uspe,kaj predlagate,da naj storima??:ups:

:sloncek:HVALA VAM ŽE V NAPREJ,SAJ BOMA VESELA VSAKERŠNE POMOČI!!!

clock-img

02.05.2005, 11:42

clock-img

emaa

pencil-img

7450

do ovulacije pride približno 14 dni pred M, tako da glede na dolžino ciklusa odštej 14 dni in boš dobila kdaj imaš ovulacijo. Moraš pa :sloncek: kak dan pred O, da ujameš tisto okence, ko jajčece živi, najboljše pa je čez ciklus na dva do tri dni.
LP:rozica:

clock-img

02.05.2005, 12:36

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Se popolnoma strinjam z Emo:)

Pa čimprej:modri::roza: želim:)

Tinka

clock-img

02.05.2005, 15:25

clock-img

lumpy

pencil-img

874

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Mislim , da je najbolj enostavno, če kar na tem portalu klikneš koledar ovulacije in če imaš redne menstruacije si boš lahko najlažje določila ovulacijo in plodne dneve.
Če nimaš redne menstruacije bo to sicer malo težje.
V tem primeru si lahko si pomagaš z merjenjem bazalne tempreature, čeprav to vzame kar nekaj časa da prideš do željenega razultata.

Veliko sreče vama želim, pa oglasi se še kaj in javi kako in kaj napreduješ.

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

02.05.2005, 15:47

clock-img

girly

pencil-img

951

čimvečkrat :sloncek::sloncek::sloncek: pa bo! predvsem se poskusi čimmanj s tem obremenjevat.lahko pa poskusiš tud z merjenjem BT, približno 1/3 pomaga določiti če imajo o in kdaj jo imajo

srečno :muca:

clock-img

02.05.2005, 21:44

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Tudi jaz se strinjam z Emo. Tukaj pa pripenjam še en link, katerega izračun je pri meni precej točen:

http://www.mef.hr/katedre/fiziolog/if/alati/racunala/skripte/k_koncep.html

pa čimprej :modri::roza:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem