writing-img

Tstenine s smetanovo omako in spinaco

clock-img

19.02.2007, 22:21

clock-img

Anonimen

A ima kdo recept? Za omako s spinaco in smetano? Tako, kot jo prodaja Knorr v vreckah user posted image  - pa bi to rada sama naredila user posted image  

clock-img

20.02.2007, 07:35

clock-img

Anonimen

Jaz zavrem vodo, odstavim in not vržem listke mlade špinače, nič ne kuham. pOtem ko listi mal skup padejo, odlijem vodo, zmiksam špinačo s paličnim mešalnikom. V ponev dam smetano, jo počasi zavrem, vsipam špinačo not, mal začimb in velik parmezana. Skuham pa seveda špinačne rezance zraven.
Najraje pa v vodi skuham pol bučke, ko so kuhane odstavim in dam mlado špinačo not in zmiksam, tako pride mal bolj zgoščeno. Včasih dam not še kak drug sirček (zdenka lai gorgonzolo, vendar malo, da špinača ne izgubi okusa). vse je stvar stvar okusa

clock-img

20.02.2007, 10:59

clock-img

nenni

pencil-img

116

Jaz pa na olivnem olju prepražim zmrznjeno špinačo, ko se malo razupstit dodam česen in počakam, da lepo zavre, nato dodam smetano in prelijem po testeninah.

clock-img

20.02.2007, 11:58

clock-img

Anonimen

Če uporabiš zmrznjeno špinačo je vsekakor boljša varianta od nenni. Jaz mam raje svežo, mlado, ker ima bolj blagi okus, pa zaradi občutka, ker se mi zdi, da v tej zamrznjeni ni nič pametnega več not. 

clock-img

20.02.2007, 11:59

clock-img

Anonimen

A še ni kuhano? user posted image  Kaj mečkate tako dolgo?user posted image

clock-img

20.02.2007, 12:05

clock-img

Anonimen

Jaz tudi sam vržem liste špinače v krop in jih pol zmiksam. V ponvi zavrem smetano, dodam zdenka sirčekin razne začimbe in prelijem čez testenine, čez pa še sveže nariban parmezan-mnjam.....

clock-img

20.02.2007, 21:11

clock-img

muška

pencil-img

3223

vprašanje, glupo sicer, ampak ker nikoli nisem iskala in niti videla,...

torej, kje kupite mlado špinačo- svežo ? V vsaki trgovini, ala Spar, Mercator, Tuš,... ?  res je še nisem nikjer zasledila

clock-img

20.02.2007, 21:31

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Tusi mene zanima kje kupite svžo špinačo. Drugače pa jo jaz delam iz kopriv, seveda ko je sezona.

clock-img

20.02.2007, 21:34

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Na tržnici.
Ampaj jaz raje kupim zmrznjeno, je veliko manj dela z njo.

clock-img

21.02.2007, 06:31

clock-img

Anonimen

To pa ni res, da je manj dela z zmrznjenouser posted image . liste samo splaknem in jih vržem v krop, odcedim. omako naredim prej, kot pa so testenine skuhane, zmrznjena špinača pa se še odtaja.

Mi jo kupujemo v dubaju, je v vsaki štacuniuser posted image . Zadnjič je bila ta tema, kje kupiti v sloveniji, pa so nekatere pisale, da jo težko dobiš, nekatere pa, da jo non stop kupujejo. Treba pogledat v večje centre, mercator, spar. Baje je zraven rukole, repincla. Najbrž pa je odvisno tudi od sezone.

clock-img

21.02.2007, 06:34

clock-img

Anonimen

Pri najboljšem sosedu zmeraj dobiš svežo špinačo.Preverjeno!user posted image

clock-img

21.02.2007, 07:11

clock-img

muška

pencil-img

3223

Grem kar danes po njo. Res je nisem nikoli kupovala, ker sem kupila kar zamrzjeno, ali pa sem pridno nabirala koprive user posted image

clock-img

21.02.2007, 13:10

clock-img

muška

pencil-img

3223

Saj sem vedela, naš trgovinski konec je poden od podna! 

Grem v 2 trgovini vprašam ali imate svežo špinačo in v obeh trgovinah, dobim odgovor, na zamrznjenem odddelku. Če pa sem rekla svežo in ne zamrznjeno in dobim odg., ja saj je sveža zamrznjena user posted image user posted image user posted image    user posted image

clock-img

21.02.2007, 13:16

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image
a ti jo pošljem, ekspres z avionom user posted image

aja če si iz prekmurja, bo mal težka, jo moja sestra tudi išče

clock-img

21.02.2007, 13:24

clock-img

muška

pencil-img

3223

user posted image user posted image user posted image  , prepozno, že imam svežo zamrznjeno user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem