writing-img

Tuš - Tefal posoda

clock-img

07.10.2007, 13:16

clock-img

MAJDA22

pencil-img

141

Ali je katera kupila v Tušu Tefal posodo? Kakšna je?
Namen jo imam in me zanima vaše mnenje.
Hvala.

clock-img

07.10.2007, 14:02

clock-img

rija

pencil-img

15589

mene tudi...

...vox populi...

clock-img

07.10.2007, 15:41

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

& mene.

clock-img

07.10.2007, 16:17

clock-img

Anonimen

Tudi mene. No, katera se bo opogumila?

clock-img

07.10.2007, 16:43

clock-img

ona

pencil-img

3685

Menda jo nobena nimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa jaz tudi neuser posted image user posted image

clock-img

08.10.2007, 15:47

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Jaz sem pa mislila, kolk bom prebrala. user posted image

Nič, jaz jo bom kupila, pa bom, če ne drugega, imela za novoletna darila  .user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

08.10.2007, 17:56

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Jaz sem kupila takrat v Mercatorju, ko je bila isto akcija z nalepkami tisto posodo z odstranljivim ročajem. Pa mi ni nič kaj všeč, saj se tisti premaz začne zelo hitro luščiti, pa če jo še tako paziš-kar take majhne praskice nastanejo. Mislim, da je kakovost te posode zelo podobna. Mogoče pa se tudi motim.

clock-img

08.10.2007, 18:13

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Adelina

Jaz sem kupila takrat v Mercatorju, ko je bila isto akcija z nalepkami tisto posodo z odstranljivim ročajem. Pa mi ni nič kaj všeč, saj se tisti premaz začne zelo hitro luščiti, pa če jo še tako paziš-kar take majhne praskice nastanejo.

Resnouser posted image  Jaz jo imam, pa sem ful zadovoljna. Glede praskic je pa itak tako, da s kovinskimi deli ni priporočljivo praskat. Jaz vedno uporabljam leseni ali plastični pribor.
Edino ta odstranljivi ročaj se težko spuca. Tega pa še nisem ugotovila kako. Kak nasvetuser posted image

clock-img

08.10.2007, 20:00

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

Jest jo mam in sem super zadovoljna edino kar se mi je zgodilo se mi je da se mi je na eni zdrobil ročaj no sicer se da premikati samo ob strani je zdrobljen.

clock-img

09.10.2007, 07:12

clock-img

sonjah

pencil-img

164

Tud jest jo imam.In tisto iz M. in to iz Tuša. Vsega skup ene 8 posod. Tiste z odstranljivim ročem uporabljam velik tud za v pečico in mikrovalovko.Superuser posted image !! Jst kuham samo v tej posodi. Spraska se pa, ja, če režeš v njej in drgneš z vilico. Tud meni se je ena, pa KAO ni bil noben krivuser posted image - beri se je sama od sebe spraskala-dokler nisem user posted image user posted image zasačila pri delu user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem