cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Tuš mobil

clock-img

30.09.2009, 19:56

clock-img

Bauka

pencil-img

112

Pozdravljene,

odločam se o spremembi mobilnega operaterja. Razmišljam, da bi "šla" s Si.mobila na Tuš mobil, pa me zanima, kakšne so kaj izkušnje, ali je dobra omrežna pokritost (slišala sem, da signal "meče ven"), pa pravijo na Tušu, da sedaj več ne, pred časom pa je res.

Prosim za vaša mnenja, da bo moja odločitev lažja.
Hvala in lep večer,
Bauka

clock-img

30.09.2009, 21:26

clock-img

lokvanj22

pencil-img

30

zdravo!
jst imam Tuš mobil in nisem prav nic zadovoljna z njim. Na najbolj odprtem prostoru ni omrezja. In to ze kar neki mesecev. V stanovanju mi sploh ne lovi,..

clock-img

01.10.2009, 06:36

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Doma imamo dve predplačniški SIM kartici TušMobil-a in kljub temu, da živimo v Ljubljani, ne morem reči, da je signal dober. Velikokrat se zgodi, da ima TušMobil tam, kjer ima Mobitel polni signal, samo polovičnega. Na trenutke prekinja zvok (sekunda ali manj), a to ni krivda aparata, saj je le ta nov. Kljub temu se večinoma da normalno pogovarjati, se pa na TušMobil ne zanašam 100%-no, zato mi je to drugi telefon. Je pa res, da so cenovno ugodni.
Imamo pa še eno naročniško kartico T2, ki pa omenjenih težav nima in je prav tako cenovno ugodna.

www.t-2.net/?AUID=A82D6501013260A020371

clock-img

01.10.2009, 09:23

clock-img

miapia

pencil-img

1748

Jaz nimam nobenih težav, včasih res kaj prekine, a to se mi je dogajalo tudi na Mobitelu in Simobilu. Je pa slušnost ful odvisna od kakovosti telefonskega aparata. Tudi če je nov, ne pomeni, da je zelo kvaliteten. Jaz sem kupila Samsunga, ker je prvi imel na touch, pa sem razočarana nad samim telefonom. Signal pa - bila sem v tujini v vseh treh trdžavah okoli nas, pa je bil signal vedno. razen seveda v kaki luknji, kjer tudi Mobitel ne dela.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

clock-img

05.10.2009, 11:06

clock-img

Bojana82

pencil-img

765

Jaz sem na Tušmobilu že dve leti in moram rečt, da sem zelo zadovoljna......še nikoli nisem imela nikakršnih težav, omrežje povsod, nikoli mi ven ne vrže itd....Pa moram povedati, da sem veliko po Sloveniji in zeloooo pogosto na telefonu user posted image ......čisto druga pesem pa je bila, ko sem bila še na Simobilu!

clock-img

05.10.2009, 11:38

clock-img

boni25

pencil-img

358

Jest sm bla na Tus mobilu skor en let.Dokler je imel tus pogodbo z mobitelom da smo bli lahko na njihovem signalu je blo ok potem pa poraz,mislim če si pamenta pejt na mobitel majo zdej ful ugodne pakete.Jest sm tus mobilu raj izplačala telefon k sm ga vzela in sla nazaj na mobitel in se par takih poznam.Groza sam na tusmobil ne it resno.Skoz sm bla nedosegliva kar naprej mi je prekinjal, mislim kr neki.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem