writing-img

Tušmobil

clock-img

07.12.2007, 23:22

clock-img

danu

pencil-img

30

Rada bi si kupila Nokio N95, ki je pri tušmobilu samo 1 euro. Sicer moraš imeti naročnino 2 let, sam men je itak vseeno. Všeč mi je ker lahko vzameš naročninski paket za določeno ceno na mesec (naročnina) in je v ceni marsikaj všteto. Sedaj sem pri Mobitelu, pa me zanimajo vaše izkušnje. Hvala!

clock-img

07.12.2007, 23:34

clock-img

Anonimen

Si je moja babica tam vzela telefon in je popolnoma nezadovoljna. Sem raje šla na Mobitel kupit telefon, sem pač več doplačala, imam pa mesečne naročnine manj, in so tam rekli, da Tušmobil naj ne bi bil vredu....

Ti bo kaj več povedala Darja Kos..user posted image

clock-img

07.12.2007, 23:36

clock-img

danu

pencil-img

30

S čim pa ni bila zadovoljna?

clock-img

07.12.2007, 23:37

clock-img

Anonimen

Nekaj se je šlo glede stanja porabe.. Ji piše naprimer, da je v preteklih dneh porabila -22 €, in 3 dni isto kaže, potem pa že ima -55€.. Mogoče imajo le napako, kaj pa vem..

Pa SMS-ov ne gre pošiljat osebi, ki v tujini...

clock-img

08.12.2007, 11:53

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Nekaj se je šlo glede stanja porabe.. Ji piše naprimer, da je v preteklih dneh porabila -22 €, in 3 dni isto kaže, potem pa že ima -55€.. Mogoče imajo le napako, kaj pa vem..

Pa SMS-ov ne gre pošiljat osebi, ki v tujini...

Saj na mobitelu ti tud stanje pokaže šele naslednji dan.

Preštudiraj malo, kolikšna je naročnina, kakšne so cene odhodnih klicev, SMS sporočil itd. Mogoče tudi klicev v tujino in iz nje, če to veliko rabi.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

08.12.2007, 15:32

clock-img

Anonimen

Ja, drugi dan pokaže pri mobitelu, pri Tušmobilu pa pravim, da 3 dni kaže isto stanje, potem pa gre kar naenkrat cena preveč gor...

Sem povedala samo to kar pravijo drugi, in ne to, kar naj bi jaz rekla..

< Sporočilo je popravil Angel_Rebelde -- 8.12.2007 15:42:35 >

clock-img

08.12.2007, 18:22

clock-img

danu

pencil-img

30

Jaz bi šla na naročniški paket. Za 25 eurov na mesec- vključenih je 300 min pogovora 200 SMSov, 10 MMSov. Aparati so pa sam za 1 euro. Aparati ki so pri Mobitelu po 400eurov. Klici znotraj omrežja ter izven so samo 10centov na minuto. Mobitel in Simobil sta dražja. Zanima me mnenje že uporabnikov. Da se ne bom zaj.....

clock-img

09.12.2007, 09:54

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Eni Tušmobil kar pohvalijo. Nam, ki imamo internet prek njega, nam bodo zdaj znižali naročnino baje.

Drugače bi pa jaz že zdavnaj šla od Mobitela, sam kaj, k v naših rovtah prov nč druzga ne lovi.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

10.12.2007, 02:26

clock-img

Anonimen

Jaz ga nič ne kritiziram. Zaenkrat. Še čakam na 1. položnico. user posted image

Imamo pa paketa Tuš20 in Tuš20+ ter GSM-a LG Choccolate in Nokia 6300. Zadovoljni z obema aparatoma. Načeloma je edini problemček to, da na trenutke prekinja signal, ampak ne vem, ali je to v GSM-ih ali v njihovem omrežju. Bom še ugotovila oz. povprašala, ko se mi bo dalo. user posted image

clock-img

10.12.2007, 14:57

clock-img

blustar

pencil-img

215

Men se zdi neumno menjat operaterja zarad tega, ker ima en drug poceni aparate v ponudbi. Kakšna je kakovost storitev, bodo povedali uporabniki pri Tušmobilu, ampak po moje se bo to šele čez določen čas pokazal.

clock-img

11.12.2007, 22:12

clock-img

Jablana

pencil-img

83

mene tudi v prvi vrsti zanima kakovost storitev in seveda cena. user posted image če so še aparati dobri - potem je sploh super. sem videla na reklamah, da tušmobil ponuja malo morje paketov, reklame so kar posrečene... me res zanimajo odzivi uporabnikov. prosim, poročajte. user posted image

clock-img

11.12.2007, 22:49

clock-img

Anonimen

Jaz operaterja nisem menjala, ampak sem samo dodatnega "vzela", tako, da imam sedaj oba - Mobitel in TušMobil.

clock-img

16.12.2007, 21:27

clock-img

bilbo

pencil-img

200

Tušmobil ima nizke cene, če želiš kvaliteto in dobro storitev potem je to Mobitel. Jaz osebno zaradi pa centov na mesec raje imam kvaliteto. Pa še roamin v tujih državah, pri Tušmobilu si v kameni dobi če prestopiš mejo, saj še nimajo urejenega roaminga.

clock-img

17.12.2007, 09:04

clock-img

karmy

pencil-img

2530

jaz sem pa kar lena... sem na mobitelu, na kartici pa mi še najbolj odgovarja, ker tako še najmanj zapravim, mene je moneta zaj*user posted image user posted image  raj dam zdj 10€ na mobi, pa mam mir k skori nič ne kličem

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

19.12.2007, 12:09

clock-img

Jablana

pencil-img

83

si z moneto preveč zapravljala? imaš lahko moneto na predplačniškem?

clock-img

19.12.2007, 21:18

clock-img

blustar

pencil-img

215

Ja, moneto imaš zdaj lahko tudi na predplačniškem - tam enkrat konec poletja so jo omogočil tudi na prepaid.

Pa saj ne moreš več zapravit, kot imaš na računu. 

clock-img

27.12.2007, 19:39

clock-img

Jablana

pencil-img

83

to je dobro. še sreča. imaš blokado in to je to.
čeprav jaz tudi na naročniškem nisem še nikoli monete uporabila. enkrat sem jo hotela, ampak je bilo nekaj narobe s povezavo - ni delala. user posted image in potem na bankomat...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem