cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Tušmobil in valentinovo

clock-img

12.02.2009, 12:08

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

A je kera oz bo vzela paket LG cookie in Lg hišni video.Kakšen je ta telefon a ga ma kera?

clock-img

12.02.2009, 12:19

clock-img

Korina1

pencil-img

1122

Kar se tiče telefonov LG ne vem kako dobri so, dve moji prijateljici sta imeli LG KG800 in obema je zelo nagajal. Sama LG tehnoligija je pa kvalitetna.

clock-img

12.02.2009, 12:28

clock-img

TIA22

pencil-img

1114

LG televizor imam doma in sem zelo zadovoljna z njim! Samo sem ga kupila v BB

clock-img

12.02.2009, 12:31

clock-img

muška

pencil-img

3223

jaz imam LG telefon kateri je nimam pojma, ma tisti dvojček za 1 €, pa moram rečt, da sem čisto zadovoljan z njim. Edino baterija se mi vsake toliko sprazni, ker ga pozabim dat polnit user posted image  , ampak za to sem pa seveda sama kriva user posted image .
Aja, drugače ga pa imam že leto dni, baterija pa še vedno drži 3 dni in več - če nisem na mrazu.

clock-img

12.02.2009, 12:45

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

Muška tud moja hči je mela ta telefon pa ji je po mesecu dne padu v morje  pa je nehu delat nemoreš verjetuser posted image  .Ona pa je trdila da ji je padu sam na skalo ampak kaj ji nuca ko je mela zraven tamalo (špijuna ) in jo je zašpecala da ji je padu v morje.user posted image Tko da smo bli brez njega po mesecu dni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni