cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Tušmobil zopet

clock-img

27.03.2008, 08:59

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

Prejšni mesec nas je tamala napela,da ji je mož vzel na tušu tel. Zanima pa me če ste tiste ki imate pri njih naronino že dobile račun.Mi je full čudno ker je bil tel vzet v začetku meseca računa pa kr še ni user posted image user posted image .Da mi naujo pol poslal dva skupi

clock-img

27.03.2008, 11:13

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

Kaj nobena nima tušmobila pa tok ste pisale o njem.

clock-img

27.03.2008, 11:22

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

oj,js ga imam,sm sklenila pogodbo okol 20 feb,pa sm dobla račun,marca okol13.

clock-img

27.03.2008, 11:22

clock-img

Mandek

pencil-img

455

Joj, bodite pozorni pri telefonih, ki jih kupujete pri Tušu. Preverite njihov Made in...Sploh pri Nokiah in podobnih cenjenih telefonih. Gre za druge telefone, kot jih imata Mobitel in Simobil.
Samo v opombo...

clock-img

27.03.2008, 11:30

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

Evo sem prevela na tušu.Račun je bil izdan 12.3. ampak na napačn naslov.Kok so smotani še pravga naslova ne znajo vnesti dobr da sem poklicala čene bi tamali kr izklopli tel. men neb blo pa nič jasno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem