writing-img

Tudi jaz sem delala test saj je 30.05.

clock-img

30.05.2005, 15:16

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Pozdravljene vse skupaj!!!!

Najprej lep pozdrav,dolgo sem molčala edaj pa sem vseeno napisala.
Danes je minilo dva tdna od zadnjega IUI in zjutraj sem tudi jaz delala test baby chack plus.In ne boste verjele zagledala sem drugo blago črtico.
Sem mislila da vam ne bom zaupala kajti takrat ko sem delala test iz avstrije in je prav tako kazal da sem noseča v resnici pa sploh nisem bla.Takrat mi je blo tolk nerodno,čestitke so kar mrgolele jaz pa na drugo jutro zvem,da je bil test lažno pozitiven.
Vendar upam,da je sedaj res drugače in da je bil zadetek v tretje res popoln.
Jutri zjutraj še naredim en test in upam,da bo že druga črta močnejše vidna in pol se takoj naročim za prgled krvi v MB.

Punce res ste zlate,hvala da ste mislile name mi držale cele dva tedna pestke in držite jih še naprej,jutri ko test opravim pa takoj sporočim kaj sem videla.
Do takrat pa lp vsem nosečkam in tudi tistim,ki se neznosno trudite za dojenčke.

Mojca

clock-img

30.05.2005, 15:18

clock-img

Anonimen

Drzim pestke zate Mojca za mocnega pluseka jutri!!!!:miska::miska::miska:

clock-img

30.05.2005, 15:19

clock-img

Anonimen

:bravo:Č:bravo:E:bravo:S:bravo:T:bravo:I:bravo:T:bravo:A:bravo:M na :modri: ali :roza:, mogoče pa :modri: in :roza:

Bojana

clock-img

30.05.2005, 15:20

clock-img

aljča

pencil-img

855

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Mojca se ne da zdržat bitt...............:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-.Še enkrat čestitke:rozica:sedaj se pa pazi in malo pikico tudi:duda::angel:9nebesa:nosecka::duda::angel:9nebesa:nosecka:.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
l.p.Alja:metulj::metulj:

clock-img

30.05.2005, 15:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.05.2005, 15:37

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

še enkrat čestitke tudi od mene, čeprav sem ti jih že zjutraj poslala, ampak čestitk le ni nikoli preveč, kajne!!!

bravo!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica:9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

:kuza:

clock-img

30.05.2005, 15:40

clock-img

emaa

pencil-img

7450

čestitam :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

30.05.2005, 15:41

clock-img

Anonimen

Čestitam!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

30.05.2005, 16:08

clock-img

Zmajevka

pencil-img

72

Bravo!!!!!
:bravo::bravo::bravo:
:miska::miska::miska:
Zmajevka

clock-img

30.05.2005, 16:45

clock-img

Kornelija

pencil-img

204

Pa se ti je izpolnila tvoja želja po :duda:

Čestitam :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Sedaj pa lepo čuvaj malo pikico in sploh ti ni treba delati ponovno testa saj si SIGURNO :nosecka::nosecka:

clock-img

30.05.2005, 16:47

clock-img

Tanyya

pencil-img

171

držim :miska::miska::miska: za bolj vidno črtico.Če si jo že zdaj vidla da je rahla bo ju3 še bolj.Javi kaj

clock-img

30.05.2005, 17:00

clock-img

ameli

pencil-img

871

:bravo::bravo::bravo::bravo:, res je že čas, da tudi tebu uspe!! Čestitke tebi in bodočemu očiju:bravo:

clock-img

30.05.2005, 17:11

clock-img

saša24

pencil-img

177

mojca, js upam in ti želim da ti jutri pokaže res močno :modri::roza:.

ampak js vem, da ti je uspelo:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

pazi nase in predvsem na :duda:.

naj bodo s tabo :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:

lp sasa24, pa oglasi se še kaj na tem forumu. mogoče se ti pridružim že naslednji mesec če mi uspe na hsg-ju in boma skupaj :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:

čav

clock-img

30.05.2005, 17:32

clock-img

BaGSi

pencil-img

312

Čestitke!!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Zdaj pa nas je že kar en kup februarskih :)

clock-img

30.05.2005, 18:19

clock-img

clea

pencil-img

863

Držim pesti,da bo jutri močan +++++++++++!!!!!:miska::miska::miska::miska::miska:

Pa seveda ČESTITKE!!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

30.05.2005, 18:24

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Mojca tudi jaz ti čestitam in želim lepo nosečnost in zdravo :duda: ali :duda::duda:

Anitka:pika:

clock-img

30.05.2005, 18:37

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Mojca, juhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuu,

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:!

clock-img

30.05.2005, 18:37

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Mojca tudi jaz ti čestitam in ti želim vse lepo še naprej:bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica:

Tinka

clock-img

30.05.2005, 18:51

clock-img

biba77

pencil-img

3943

:bravo::bravo::rozica::rozica::rozica::bravo::bravo:
9nebesa9nebesa:duda::duda::duda:9nebesa9nebesa

clock-img

30.05.2005, 20:00

clock-img

svetlana1

pencil-img

79

Mojca, spremljala sem tvoje dogajanje od vsega začetka, zato ti iz srca želim vse naj naj, lepo nosečnost in predvsem zdravega :duda: ali pa :duda::duda:.
Vidim, da na koncu tunela vedno zagledaš luč.

Svetlana

clock-img

30.05.2005, 22:42

clock-img

marrusa

pencil-img

230

Čestitam!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

31.05.2005, 07:41

clock-img

buškica

pencil-img

982

Oh, mojca a si vidla da me ni moj instinkt varal.

Čestitke!!
Zdej pa uživaj v nosečnosti in čuvaj tvojo pikico.

lp

clock-img

31.05.2005, 10:14

clock-img

TANTRA

pencil-img

1197

Mojca, iskreno iz vsega srca ti čestitam in ti želim zdravo in luštno bebiko :bravo::bravo::bravo::miska::miska::rozica::angel:

clock-img

31.05.2005, 19:52

clock-img

ronni

pencil-img

167

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
DRŽIM PESTI KOLKR SE DA!!!!!!!!!!!!!
Pa kar CB si privošči,da bo bolj sigurn!!!
Sigurno se boš že ful zgodaj zbudila,pa nam javi,da bomo že pred službo vedele(firbec pa tak)!!!
:angel::angel::angel::angel::angel:
Saška

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem