writing-img

Tudi midva...

clock-img

13.07.2005, 12:35

clock-img

čveka

pencil-img

86

se v zadnjem mesecu ne paziva več....:bravo:

Včasih mam tak čuden občutek, ker me je strah in si postavljam vsa sortna vprašanja, kdaj bo pa nama uspela, a bo vse v redu...??

Žal mi je za vse ki se trudite več časa...ampak...enkrat vam bo upelo, zakaj vam ne bi?

Naslednji teden naj bi dobila :hudicek:, upam, da je ne bo... ampak se mi zdi malo verjetno, da bo v prvo ratalo.
Pa še to....mesec za mesec sem vedela kdaj mam ovulacijo. Tokrat pa nč...malce so me sicer občasno zaboleli jajčniki...in to je blo vse. Upam, da no naslednji mesec boljš!!!
No...sam to sem vam holtla povedat...da vas že dolgo berem....zdej pa bom imela priložnost z vami deliti dobre in slabe dneve.

Lep dan še naprej,
Čvekica

clock-img

13.07.2005, 12:41

clock-img

majamo

pencil-img

191

Ojla čvekica. Dobrodošla med čvekami. Enkrat bo že ratalo.

cau
majamo

clock-img

13.07.2005, 14:04

clock-img

AKŠ

pencil-img

1342

dobrodošla čvekica.....samo ne se preveč obremenjevat, ker psiha dela ta svoje....

clock-img

13.07.2005, 14:32

clock-img

reni08

pencil-img

68

Živjo punce

Tudi midva sedaj z možem, saj sem na frišno poročena, delava na tem da bi čimprej naredila:duda: .
Upala sem da nama bo ratalo mogoče že prvič, ampak sem v ponedeljek :hudicek:, tako da bova sedaj nadaljevala s :sloncek::sloncek: upam da nama čimprej rata.

clock-img

13.07.2005, 14:35

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

POtem pa hitr profil spremen.;)

Midva nisva poročena pa delava :duda:.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem