writing-img

Tummy Tub - čebriček / KJE???

clock-img

22.04.2008, 16:44

clock-img

sxy

pencil-img

197

Mene pa zanima kje ste kupile Tummy Tub čebriček in oba podstavka, ki spadata zraven? Vem, da imajo čebriček v Baby centru, vendar nimajo zraven podstavkov, jaz bi imela pa cel komplet!!! Hvala za informacije!!! Aha, pa še to če se da v kateri trgovini razen v BC naročit po pošti, ker se mi sploh ne da več hodit po nakupih, mi je bolj enostavno tk, pa še po stopnicah mi prinesejo!!! user posted image user posted image user posted image Sem rada full komot!!!

P.s.: pa kakšna je cena v kakšni trgovini, če je slučajno več trgovin kjer jih prodajajo???

SXY

When we wake up in the morning, we have two simple choices. Go back to sleep and dream, or wake up and chase those dreams.
Choice is yours...

clock-img

22.04.2008, 18:38

clock-img

urška

pencil-img

3136

tole je ena varianta

http://www.bolha.com/oglas2653372

clock-img

22.04.2008, 21:07

clock-img

piko12

pencil-img

636

V BC imajo čebriček od bebe jou  in podstavek in moj se je do pred enim tednom kopal noter pa ima skor 9m. Sem pa imela jaz čebriček kar na tleh. Če pa hočeš glih tummy tub, pa najbr nisem glih pomagala...

clock-img

23.04.2008, 17:20

clock-img

sxy

pencil-img

197

Hvala obema, vendar si mi želimo ravno Tummy Tub, ker mi je lepši, tako ličen, no nasploh bolj cart. Tako da če kater ve, kje... Naj javi.
Vama pa vseeno hvala!!!
L.P.

When we wake up in the morning, we have two simple choices. Go back to sleep and dream, or wake up and chase those dreams.
Choice is yours...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem