cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Tumor na jajcevodu

clock-img

19.01.2009, 16:09

clock-img

Anonimen

Danes sem izvedela na gin. pregledu,da imam tumor na jajcevodu, ki meri 8x5 cm.Doživela sem šok.user posted image
Zrastel je hitro, in edino operacija lahko pomaga.Jutri grem še na krvne preiskave, potem pa v bolnišnico.
Zdaj bi pa prosila, če je katera imela tumor, da mi pove kako stvar poteka? Strah me je, da je rakasto.
Imela sem že 6 laparoskopij, ker so se mi stalno delale ciste. V trebuhu imam že nekaj tednov topo bolečino. Je katera tumor pozdravila brez operacije?
Prosim vas za kakšen nasvet, ker me je res strah.Hvala.

clock-img

19.01.2009, 19:26

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image

clock-img

19.01.2009, 19:27

clock-img

Anonimen

A pa je tumor a je miom?user posted image

clock-img

19.01.2009, 19:33

clock-img

Anonimen

Tumor.

clock-img

20.01.2009, 00:14

clock-img

soncek30

pencil-img

62

Naj te ne bo strah,upam na najboljšo rešitev.Držim pesti.Mogoče je res samo miom in ne tumor.

clock-img

21.01.2009, 09:12

clock-img

CLAUDY11

pencil-img

155

Tumor naj ne bi bolel če je rakast!!  glavo pokonc želim ti da bi se ti dobro izteklo!!!user posted image

clock-img

22.01.2009, 08:39

clock-img

Anonimen

Spet anonimna 1 user posted image
Bila na krvnih preiskavah, in izvidi so odlični. Nobenega vnetja, čeprav me še kar stiska spodaj.Je pa čudno, da nikoli nisem imela izcedka, danes zjutraj se mi je pa pojavil takšen temen, kot malo temnejša kri.
Z ginekologom sva zmenjena, da počakava menstruacijo, in potem mi naredi še en UZ, da vidimo kako se stvar razvija. Upam, da z menstruacijo izgine, če ne me čaka operacija.user posted image Zakaj bi bil izcedek, če nimam vnetja?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem