writing-img

Tunizij-Djerba ali Hammamet?

clock-img

05.10.2006, 14:11

clock-img

lol

pencil-img

533

Radi bi šli v Tunizijo,pa me zanima,če je katera že bila in kje.Imamo pa dva otroka,da bi bil tudi hotel-plaža primerna za njiju.

clock-img

05.10.2006, 14:16

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Sem bila pred par let i hammametu in se mi je zelooo dopadlo. Hrana, plaža, okolje vse super. Smo pa bili letos na djerbi pa smo bili malo razočarani. Je bilo tudi ok samo jaz sem pričakovala vsaj podobno kot v hammametu.

clock-img

05.10.2006, 14:23

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

jst sm tud na djerbi bla, pa so mi pol vsi rekla zakaj sem sla tja, ker je v hammametu al pa tunisu 100x boljs..

clock-img

05.10.2006, 14:36

clock-img

mml

pencil-img

4156

Mi smo bli pred 10 dnevi na Djerbi z 9 mesečno user posted image  in smo se meli super. Pričakovali in dobili dober hotel, plaža takoj ob hotelu, hrana super, ljudje prijazni, poleg tega v hotelu velik notranji in zunanji bazen, fitnes,...
Nismo pa iskali nočne zabave, dodatnih izletov, mestnega vrveža...
...tako da odvisno kaj iščeš.

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

05.10.2006, 14:52

clock-img

clea

pencil-img

863

2 leti nazaj sem bila v hammametu (hotel melia flora park - yasmin) in je bilo super user posted image user posted image user posted image
Sem pa vzela še safari in je bilo še bolj super user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.10.2006, 17:48

clock-img

SašaR

pencil-img

881

Kva pa tisto letovišče ki je nižje od Hamameta. A je EL jem al kak že. Da je ful prilagojeno za otroke oziroma za družinice. Hrana naj bi bila veliko bolj evropska kot v Hamametu.

Drgač sva bila midva pred 2. leti v Hamametu in nama je bilo super. Sam takrat še nisva imela otroka.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

clock-img

05.10.2006, 19:21

clock-img

tinica

pencil-img

501

hammamet vsi hvalijo

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

clock-img

05.10.2006, 19:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem