writing-img

Tunizija-Monastir

clock-img

26.07.2008, 12:16

clock-img

veritas

pencil-img

25

Pozdravljene!

Mene zanima če je bila katera od vas v Tuniziji - htl Skanes (Monastir) in kakšne so vaše izkušnje  s hotelom in krajem.
Mi se namreč odpravljamo tja v začetku avgusta (na žalost imam možnost iti le v visoki sezoni).
Zanima me kako je kaj poskrbljeno za male otroke (igrišče, plaža,..)

Hvala vnaprej za kakšno informacijo.

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 26.7.2008 20:45:16 >

clock-img

26.07.2008, 12:57

clock-img

susica

pencil-img

281

ej!
jaz sem bila v tuniziji na safariju torej z đžipi po celi tuniziji! kot pokrajna je lepa ampak pazi ne pit vode z pipe, ne pit kave ali čaja v kakšnih vaških gostilnah!kavo in vodo pi samo v hotelu ali vodo v steklenici! jaz sem bla v začetku maja tako da se v morju nismo kopali je blo premrzlo plaze so lepe večinoma peščene imaš postavljene senčnike in ležalnike morje čisto!no sicer pa vam bo verjetno vodič če ga imate povedo kako pa kaj in kaj lhko in kaj ne! aja pa pazi mladi dedci znajo bit precej nadfležni te hitro za kamele prodajo!
aja pa še to ponoči zna temperatura pasti tudi pod nič stopinj medtem ko podnevi doseže tudi 50 na soncu!

uživajte!

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 26.7.2008 20:45:26 >

clock-img

28.07.2008, 15:58

clock-img

veritas

pencil-img

25

Hvala za informacije.
Mene predvsem zanima če je bila katera od vas prav v hotelu Skanes**** (Monastir).Ker imamo majhna otroka, sigurno ne bomo kaj dosti hodili okrog ampak bomo bolj na izi v hotelu (lenarjenje na plaži intd..)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem