writing-img

Tunizija

clock-img

25.01.2009, 18:11

clock-img

soraia

pencil-img

308

Pozdravljeni,

prosila bi za kakršne koli informacije glede Tunizije, kateri hotel, hrana, kako ste se imeli....!

Predvsem me zanimajo izkušnje tistih, ki so v tej državi dopustovali z malčki!

clock-img

25.01.2009, 22:13

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Mi smo bili lansko leto na Djerbi s triletnikom, pa smo se imeli čudovito. Bili smo v hotelu Vincci Alkantara. Osebje zelo prijazno, imajo zelo radi otroke. Hrana odlična, morje toplo, plaža en velikanski peskovnik. Tudi dolžina leta je za otroke čist v redu, v dobrih dveh uricah si tam.
Mi smo bili zelo zadovoljni in upam, da bomo letos spet kam poleteli.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

26.01.2009, 08:49

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Mi smo bili lani v Hammametu v hotelu Rio el Kebir in smo bili ful zadovoljni. V hotelu je bilo ogromno otrok od 2 mesečnih dojenčkov do večjih. Je bilo fajn poskrbljeno za njih in so se animatorji ful trudili in igrali z njimi. 

clock-img

26.01.2009, 17:57

clock-img

bilbo

pencil-img

200

lani bili v RIU Imperial Marhaba 5*, Port El Kantaoui, z otrokom 1,5 leta
Vse ok, samo polno  meduz - Port El Kantaoui

clock-img

30.01.2009, 20:07

clock-img

Ančka 123

pencil-img

38

Mi smo bili lani v Diani Rimel in je bilo superuser posted image , naša punca je bila stara 5 let. Vsi smo zelo uživali. Sobe velike in čiste, bazen kar velik, morje zelo toplo brez nadležne trave kar pa je baje slabost hotela Sidi Monsur,tam so je lani imeli kar nekaj. Hrane pa tudi na izbiro, tak da res nemoreš ostati lačen. Vsi smo prestali brez prebavnih motenj.

Sedaj pa še imam jaz nekaj vprašanj. Ali pozna katera hotel El Mouradi Selima***, na celini in pa na Djerbi hotel El Mouradi Djerba Menzel****. Vse informacije dobrodošle.
Če ne bo prevelike krize, se vračamo v Tunizijo, na Djerbo ali pa na celino.

clock-img

30.01.2009, 22:31

clock-img

soraia

pencil-img

308

hvala, hvala, smo se že prijavili in gremo v juniju za 2 tedna.

clock-img

03.02.2009, 09:46

clock-img

MLADAMAMICA

pencil-img

1040

preko katere agencije pa?

clock-img

04.02.2009, 20:28

clock-img

soraia

pencil-img

308

mi gremo z guletom.

clock-img

07.02.2009, 09:53

clock-img

S*

pencil-img

3006

Tudi mi smo bili z Guletom v Riu par el kabir in smo bili zadovoljni prav z vsem.

clock-img

08.02.2009, 18:42

clock-img

tofsi

pencil-img

167

Bili smo v klubu Selima v Monastirju. Hrana je ok. Čistoča tak -tak, ne pričakujte preveč saj ima ***. To ni hotel ampak so bungalovi. Do plaže je kar daleč, saj je okrog kompleksa mreža in je samo en vhod na plažo. Veliko je animacije za otroke. Na bazenu kar gužva, če hočeš dobit senco.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem