writing-img

Tunizija - Monastir

clock-img

26.03.2007, 08:35

clock-img

ancha

pencil-img

8

Ne morem se odločit med dvema hoteloma (Riu Park El Kebir in Riu Bellevue Park). Če je mogoče kdo med vami že bil v katerem od teh dveh hotelov, bi blo fino slišat izkušnje. Mogoče se bom pa potem lažje odločila. Aja, mali bo takrat star 21 mes. Sicer sem pa pregledala, oba hotela sta namenjena družinam.
Še nekaj, koliko časa traja let do tja?
Thanks.

clock-img

26.03.2007, 10:52

clock-img

janjja

pencil-img

1078

Let iz Brnika do Tunizije traja 2h, za hotel pa bi se jaz odločla glede na to koliko je blizu plaži, če je kateri na plaži, pa definitivno zanj.
Tudi mi gremo junija na Djerbo (Tunizija), mene pa bolj zanima koliko je vožje še iz letališča do hotela? Glede na to da gremo z dve letnim otrokom?

clock-img

26.03.2007, 12:27

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

koliko je vožje še iz letališča do hotela

Odvisno v katerem hotelu si, če lahko napišeš. Mi smo bili lani in smo se z avtobusom peljali še dobrih 15 minut.

clock-img

30.03.2007, 13:42

clock-img

ajda3

pencil-img

4

Ancha! ami gremo zdaj za prvomajske v Hotel Riu Bellevue park in upam, da bo vse ok. Baje je najbolje ocenjen hotel,ki je sedaj na voljo. Letimo iz Graza,imamo tri majhne otroke(1,3,5) let.

clock-img

30.03.2007, 13:55

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Če si v Monastirju, imaš od letališča do hotela največ tam do pol ure, pa še to ne, odvisno v katerem delu si.
Pa lepe počitnice.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem