writing-img

Tupperware kozarček z nastavkom

clock-img

30.05.2007, 13:12

clock-img

Lešnik

pencil-img

12

Pozdravljene!

Prosim, če mi lahko svetujete glede nakupa omenjenega kozarčka. Želim ga kupiti za 9 mesečno hčerko vendar ne vem ali je v redu. Prosim mamice, ki imate z njim izkušnje, da mi svetujete.

Hvala.

clock-img

30.05.2007, 13:34

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Lahko ji ga kupiš, nam se fino odnese in začuda ne pušča. Vse moje kolegice se pritožujejo, da jim puščajo te lončki user posted image  

Jo sem spregledala, sem mislila na Aventov lonček. Tako, da vzami moje sporočilo kot brezpredmetno user posted image

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 30.5.2007 13:36:37 >

clock-img

30.05.2007, 13:54

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Mi ga imamo že od enega leta in je res super, ker ne pušča. Naša je sedaj, ko ima vse zobe malo pregriznila tisto luknjico na vrhu ampak kljub temu ne teče razen, če res fejst stresa. Je pa fajn ker ima tudi ročaj in kasneje lahko nastavek vzameš dol, pa je kot navaden lonček. Škoda je le, da tako malo drži nekje 1.5 dc, kar pa za poletje ni preveč dobro, ker nekateri otroci veliko spijejo.user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

30.05.2007, 18:15

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

jaz sem ga kupila 1x uporabila in sedaj mi visi oz. stoji v omari....v glavnem skoda denarja zanj, ker vse teče user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem