writing-img

Turčija - maja

clock-img

04.02.2010, 08:03

clock-img

petruska

pencil-img

465

Razmišljamo o počitnicah v Turčiji v mesecu maju.
Je bila katera od vas tam maja?
Zanima me če je v maju  že dovolj toplo za normalno kopanje ali ne?
Hvala za vaše izkušnje!

clock-img

04.02.2010, 11:28

clock-img

Zala01

pencil-img

1408

Mi smo bili lani konec aprila, začetek maja. V morje jaz nisem šla, ker sem bolj zmrzljive sorte, mož in sinček sta šla. Plavaš pa lahko tudi v bazenu (če nimaš glede bazenov kakšnih predsodkov), jih ima tko vsak hotel. Vroče je pa bilo tako kot pri nas konec junija. Mene je prvi dan na plaži zelo opeklo, ker se nisem nič namazala, pač nisem pričakovala takega močnega sonca...zraven je namreč fajn pihljalouser posted image .

Če boste šli, se fajn imejte, jaz komaj čakam na maj drugo leto, da gremo še enkrat, letos zaradi dojenčka si ne upam kam daleč.

Rastemo in radi se imamo...:)

clock-img

04.02.2010, 18:06

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Tud jaz sem bila za 1.maja,
sonce je bilo toplo, sploh med pihljanjem te je lahko hitro osmodilo, morje premrzlo, par junakov se je sicer kopalo, tud voda v bazenih zunaj zame premrzla, ker je zunaj ne ogrevajo, notranji bazen pa topel, tam sem se naplavala, a ven v mokrih kopalkah vseeno nisem prišla, je preveč pihalo tudi na soncu....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem