writing-img

Turčija ali Grčija

clock-img

02.03.2009, 11:16

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Kakšne so vaše izkušnje z majhnimi otroci? Imamo 3,5 letnika in 8 mesečno punčko. Šli bi konec maja ali začetek junija. Dobili smo že eno ponudbo za Turčijo, all inclusive za 7 dni cca 1500 EUR.

Pozna katera mogoče hotel Resort ali Royal, to je v hotelskem kompleksu Pegasos?

LP

clock-img

02.03.2009, 12:07

clock-img

Anonimen

Med tem dvema destinacijama bi se odlocila za Turcijo. Izkusnje super,kar se Turcije tice. Hotela, ki si ga omenila pa ne poznam.

clock-img

02.03.2009, 16:00

clock-img

potepinček

pencil-img

327

Za isti denar dobiš v Turčiji veliko več kot v Grčiji.

clock-img

02.03.2009, 20:06

clock-img

Andra

pencil-img

825

Super hotel. Mi gremo letos poleti tja. Zelo dobra stvar, definitivno boljša od Grčije.

clock-img

02.03.2009, 20:10

clock-img

end1

pencil-img

1598

Grčijo obožujem! 

clock-img

02.03.2009, 20:17

clock-img

Miškapoška

pencil-img

22

Grčija!!!!!Nazadnje smo bili na Rodosu, tamala je nadvse uživala user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.03.2009, 20:29

clock-img

pety78

pencil-img

6109

IZVIRNO SPOROČILO: Andra

Super hotel. Mi gremo letos poleti tja. Zelo dobra stvar, definitivno boljša od Grčije.

Kateri? Royal ali Resort?

clock-img

02.03.2009, 20:52

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Aja, pa še termin me zanima. Je ok, če gremo že 21.maja?

clock-img

03.03.2009, 09:56

clock-img

saskija

pencil-img

1852

Računat moraš, da je maja  morska voda še mrzla, ozračje pa relativno toplo. vode v bazenih v Turčiji ne ogrevajo, ker nimajo potrebe saj imajo dolga in vroča poletja.

Temperatura morja- vode tam okoli 21 stopinj, tudi kar deževno obdobje je še maja, tako da je bolje junija, najboljša izbira pa z otroci septembra. Takrat je voda 26 stopinj, ozračje tudi čez 30, sončno in večinoma brez dežja.

Grčija podobno...

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

clock-img

09.03.2009, 09:01

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Zame ni dvoma - Turčija! Bi pa jaz absolutno priporočila september/oktober, ker je morje neprimerno bolj toplo, ozračje pa ima še vedno preko 30 stopinj. Maja je zunaj sicer prijetno toplo, voda pa še ni tako ogreta.

Hotelov pa ne poznam, sta pa na območju Alanye, ki je zelo oddaljena od letališča, dolg tranfer. Za nas to ne pride v poštev. Alanya je znana po živahnem utripu in jo priporočajo predvsem mladim - žur pozno v noč.

Če mene vprašaš, bi ti svetovala območje Kemer, Side, Belek... Tam so za moje pojme najboljši hoteli in letališče je blizu, torej govorimo o transferju tja do max. ure, ure in pol, ne pa 2 in več.

Poglej si tule: http://www.kompas.si/pocitnice/Turcija-320-2/ - recimo Voyage, Concorde...

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 9.3.2009 9:04:53 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem