cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Turistična kmetija

clock-img

22.03.2007, 12:56

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Ima katera kakšen predlog - konec aprila bi šli za par dni na kako turistično kmetijo. user posted image  bo takrat stara 9 mesecev.

Če ima kakšna konkretne izkušnje, da je kje že bila z družino. Najbolj mi je važno, da se da v okolici it na daljše sprehode z vozičkom. Saj na netu je polno tega ampak bi rada kakšno direktno priporočilo, če me zastopite. user posted image  Da se ne bi "nasrali"...

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

clock-img

23.03.2007, 14:50

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Mi smo šli v Logarsko-turistična kmetija Plesnik. Špica!user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

23.03.2007, 21:23

clock-img

pajčolanka

pencil-img

679

hihi ravno kar sem hotela odpreti podobno temouser posted image tudi jaz bi rada kakšno turistično kmetijo vendar je "pogoj" da je blizu kakšnih term in planin. namreč z dragim imava sedaj 14 dni kontra službe in se ne vidiva praktično nič pol pa je moj fraj en teden jst pa si tud lahko zamem fraj pa bi mal kombinirala en dan bi šla mal nekam na kak izlet-varianta gore pol pa bi šla nekam na eno kmetijo kj pojest prespat in se naslednji dan it kopat. zdej pa ideje prosim kaaam? 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem