cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Turistične kmetije (igrišče, živali)

clock-img

20.05.2011, 21:01

clock-img

Roberta69

pencil-img

1225

Ste obiskali kakšno luštno kmetijo, kjer je, poleg tega da imajo kaj dobrega za popapcat (kar je drugotnega pomena), igrišče, imajo kakšne živali... najbolj me zanimajo kakšne take, do katerih je malce hoda (ne preveč, ker je triletniku, kadar sva oba starša, bolj zanimivo na ramenih user posted image )... ta mlajši bi se nosil v pouchu (ker še ne sedi in ne more biti v nahrbtniku), tko da orto strmo tudi ne bi bila glih najboljša izbira.

clock-img

20.05.2011, 22:52

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Turistična kmetija Jelinčič, v Soči. Je ob Soški poti, odlično relativno ravno za hodit, kakor daleč želiš, super hrana, skratka midva z možem hodiva že par let, letos gremo prvič tudi s tamalo. 

clock-img

21.05.2011, 12:48

clock-img

petruska

pencil-img

465

TK Grofija, Vir pri Stični 30.
V Logarski dolini jih je tudi kar nekaj.
Obstaja pa tudi katalog vseh turističnih kmetij http://www.turisticnekmetije.si/katalogi
Če pa želiš, mi lahko na ZS pošlješ svoj naslov in ti ga pošljem po po
šti.

clock-img

21.05.2011, 21:24

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

Slovenske Konjice, Vrtnarski centrer in mini ZOO Polegek.Vredno ogleda.user posted image

clock-img

06.07.2011, 10:36

clock-img

Mipka

pencil-img

82

Kmetija oz. planina Kuhinja, res zakon...

clock-img

13.03.2012, 21:52

clock-img

cajkovska

pencil-img

2

Turistična kmetija Ranč... zelo zanimivo saj se lahko sprehajaš med jeleni in košutami... nekaj utrinkov najdete na tej povezavi

http://www.squidoo.com/tourist-farm-rancs-gaberje

clock-img

20.08.2012, 14:08

clock-img

Kasija

pencil-img

1740

sem nasla to temo, ko sem iskala zase informacije. smo se pred kratkim vrnili iz kmetije obolnar blizu trebnjega. tako da bo mogoce kateri v pomoc opis kmetije. imajo lepe druzinske sobe, ciste in urejene, ampak enostavne - kot sem na kmetiji tudi prickovala. zunaj imajo bazen z neogrevano vodo. mi smo bili avgusta in je bila voda prijetno osvezujoca. potem imajo trampolin, gugalnice, igrisce za odbojko in za nogomet ter kosarko. iz jedilnice v zimskem vrtu je igrisce vidno. idelano za nas, ki smo bili s predsolskimi otroci. smo pojedli do konca v miru, otroci pa so se zunaj igrali v vidnem polju.zraven je potocek, kjer smo se tudi igrali. je pa zaradi bazena in potocka potrebno imeti mlajse otroke na oceh. za sprehod je pol urna pot od kmetije do ovcic na pasi preko nekaj mostickov (supaj zbitih lesenih domace izdelave) cez sama polja, samo ena cesta je vmes. smo sli tudi na pohod z njihovo hcerko po gozdu navkreber, recimo dobri dve uri. bi se naslo se kaj za pocet, pa smo sli ze domov, ker smo bili bolj na kratko. definitivno bi se sla.

ce ste bili tudi vi kje, bi bila vesela opisa kmetije. bomo ponovili izkusnjo, so bile res prijetne pocitnice.

clock-img

15.01.2013, 16:24

clock-img

mojj

pencil-img

1

Mi smo bili lansko leto na Kmetiji Urška pri Zrečah in sta se moja dva vrageca zelo zabavala.
Imajo igrala za otroke, otroci lahko jahajo ponija, božajo zajčko oz. če sem natančna naših sploh nisi mogel spravit iz zajčnika user posted image in vsako jutro sta nabirala s košarico jajčka. Ob enem so pa nam kar na kmetiji dali vstopnice za MiniZoo center Polegek (gratis za otroke) in tudi karte za Terme Zreče ceneje. No, mi smo se zabavali in Gospodinja Vilma kuha odlično. Res priporočam vsem, mi bomo letos spet šli na ene družinske počitnice user posted image Več informacij: http://kmetija-urska.si/sl/

clock-img

30.07.2013, 14:45

clock-img

mariana88

pencil-img

2

Jaz vsekakor priporočam Turistično kmetijo pri Friščevih! So zelo prijazni, dobro se je in imajo zelo simpatično psičko :)

clock-img

30.07.2013, 14:46

clock-img

mariana88

pencil-img

2

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem