writing-img

UČITELJI polovični delovni čas

clock-img

02.11.2010, 12:30

clock-img

m_m

pencil-img

1417

Pozdravljeni

Zanima me, če kdo dela polovični delovni čas (in ima otroka mlajšega od 3 let) v šolstvu?
Kako je z delovnikom - vsak dan po par ur?
Kako se obračuna plača, potni stroški, malica?

Hvala.
Lp m_m

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

clock-img

02.11.2010, 15:30

clock-img

duhica

pencil-img

205

Jaz sem delala 4 dni na teden in za te dneve sem dobila potne stroške in malico.

clock-img

03.11.2010, 14:51

clock-img

morje10

pencil-img

186

Sama nisem delala polovično, toda izkušnje sodelavk so različne: po mojem je odvisno od vodstva. Kolegica dela le 2 x tedensko in ji tudi obračunajo malico in potne za ta dva dneva. Če pa ti urnika ne prilagodijo in ti namečejo veliko "lukenj" v urnik (moja izkušnja) si pa na šoli skoraj kot če imaš polno zaposlitev.

clock-img

06.11.2010, 18:23

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Jaz delam polovični delovni čas (no 56%)....pa ne zaradi otrok ampak pač tako delovno mesto je bilo razpisano in sem bila sprejeta. Jaz delam vsak dan po 2 uri. Plača se obračuna procentualno, gledano za plačni razred v katerem si. Prav tako ti pripada povrnitev stroškov prevoza in malice.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem