writing-img

Učinek klomifena in cyclo progynova

clock-img

09.02.2006, 13:17

clock-img

Anonimen

Pozdravljene!

2 meseca sem jemala klomifen, do ovulacije je prišlo, samo jajčece ni počilo, zato mi je g prepisal 3 mesece terapijo s cyclo-progynova. Gleda na to da sem pred tem jemala klomifen je možno, da ima še kakšen učinek?
Prvi mesec jemlejm cyclo-progyoniva in do ovulacije je prišlo, ker sem videla po sluzi, od ovulacije naprej pa me špika v jačnikih in maternici.
Je možno, da bi lahko zanosila, ali so to samo stranski učunki tablet.
Za klomifen vem, kakšni so stranski učinki, po cyclo-progynova, pa nisem zasledila nič.

vsem ki čakate na user posted image , vam želim vso srečo.

Lejla

clock-img

09.02.2006, 14:22

clock-img

Anonimen

cyclo-progynovo jem že 2 meseca.
Pri meni ni posebnih stranskih učinkov z belo stranjo. Ko začnem pa z rjavim delom tablet, sem pa bolj razdražljiva in utrujena.
Do špikanja v jajčnikih pride med ovulacijo, ampak hitro mine.
Meni je rekel ginekolog, da mi bo dal klomifen po tej hormonski uravnavi. Bomo videli. Vsekakor pa lahko med cyclo-progynovo zanosiš. Če ne dobiš menstruacije, si lahko gotova, da si noseča.

clock-img

07.03.2011, 15:03

clock-img

Marker

pencil-img

75

Živijo!

Kako pa je s to kombinacijo Cyclo progynova in klomifen? Mene v prihodnosti to čaka. Prej nisem imela menstruacije pol leta potem sem dobila cyclo progynova in ko dobim M, kombiniram takrat če klomifen. Torej če sem prav razumela: Ko dobim M (torej 1. dan ciklusa) počakam do 3. dne in vzamem 3-7 dan klimiven potem pa 8. dan tako ali tako novo škatlico cyclo progynova? Je katera že imela to kombinacijo? Kakšni stranski učinki?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem