writing-img

Učiteljica-nova zaposlitev

clock-img

13.08.2007, 19:01

clock-img

Einstein

pencil-img

1

Učiteljice prosim za pomoč . Rada bi zamenjala službo (podpisujem že 6. pogodbo za DČ), pa sem tik pred prvim napredovanjem v plačilne razrede (v sept.). Pridno zbiram vse točke izobraževanj, za ostale dejavnosti  (npr. daljša nadomeščanja, razredništvo, šola v naravi...) pa nimam potrdil.
Kako naj tole izpeljem? Zaprosim za napredovanje že zdaj ali pri novem delodajalcu? Malce me je strah, da mi "stari" delodajalec ne bo izdal potrdil.
Hvalauser posted image

clock-img

17.08.2007, 11:45

clock-img

mukla

pencil-img

76

Pri na je tako, da napišemo na list kaj smo delal in koliko je to točk po pravilniku o napredovanju v plačilne razrede. Pol ravnatelj pregleda in če je OK, podpiše in štempla. To bi ti rabila. Sej ne morš napredovat kr tako med letom, npr. ko minejo 3 leta. Za napredovanje v plačilne razrede je isto kot za nazive, samo da je datum za oddajo drug. Res pa je, da napredovanje v razrede ureja ravnatelj, za nazive pa ministrstvo. Mislim, da je prvi možni termin za oddajo za napredovanje v plačilne razrede do konc avgusta. Če takrat še nimaš dopolnjene 3 leta pa konc decembra.

clock-img

17.08.2007, 13:02

clock-img

sisi80

pencil-img

248

Da, pri nas je podobno. Mukla ti je kar prav povedala.

Moja fanta sta smisel mojega življenja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem