writing-img

Učiteljice pomoč!

clock-img

03.04.2008, 16:48

clock-img

Tipi

pencil-img

431

Zanima me če lahko vzgojitelj predšolskih otrok, ki dela kot drugi strokovni delavec v prvem razredu, nadomešča učiteljico v drugem ali tretjem razredu??

lp

clock-img

03.04.2008, 17:15

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Ne; smel ne bi. (se pa to dogaja)

lp

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

03.04.2008, 17:57

clock-img

Tipi

pencil-img

431

Katrin mogoče veš kje je zapisano, kaj lahko opravlja vzgojitelj predšolskih otrok v šoli?

clock-img

03.04.2008, 18:21

clock-img

Kaliope

pencil-img

488

--> Identifikacija poklica  <--

"Diplomanti se lahko zaposlijo v vrtcih in v prvem razredu osnovne šole, diploma pa nudi tudi druge zaposlitvene možnosti v okviru predšolskega pedagoškega dela."

clock-img

03.04.2008, 19:36

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

IZVIRNO SPOROČILO: Tipi

Zanima me če lahko vzgojitelj predšolskih otrok, ki dela kot drugi strokovni delavec v prvem razredu, nadomešča učiteljico v drugem ali tretjem razredu??

lp

Jaz učim v 4. razredu in ko manjkam, me nadomešča vzgojiteljica, ki je drugače v podaljšanem bivanju 3-5 razred. user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

03.04.2008, 20:27

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

To je sigurno zapisano v kakem zakonu, a sedaj iz glave ne bi vedela kje user posted image

clock-img

03.04.2008, 21:45

clock-img

LanaM

pencil-img

170

če gre za nadomeščanje do enega meseca in ni drugega učitelja, lahko

clock-img

03.04.2008, 22:05

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Na naši šoli vzgojiteljica ne sme in ni nikoli vodila sama niti  pouka v 1.razredu (če je razredničarka odsotna) - vedno je urejeno nadomeščanje, tako da sta v 1.razredu vedno 2 (učitelj in vzgojitelj). In vzgojiteljica nikoli ne nadomešča učitelja med poukom, nadomešča pa OPB. No, tako je pri nas.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem