writing-img

Ušesni termometer Lanaform Termoscan 4v1

clock-img

27.08.2009, 10:52

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

Mene pa zanima, če mi lahko katera pove na kakšen princip ta termometer deluje.

Zadeva je namreč taka, da sem kupila Omron-ovega, katerega moraš vstavit otročku v uho, potem piskne, pritisneš gumbek in ko pe enkrat (po sekundi) piskne 4krat je temperatura izmerjena. Celoten proces tako traja malo dlje kot samo eno sekundo. .... Vse lepo in prav, če bi bil naš otročiček pri tem pri miru.. tako pa ni variante - se izmika in ne pusti.

Zdaj pa me zanima ali ta Lanaformov termometer deluje kako drugače - po možnosti, da ga samo daš v uho, pritisneš in že je izmerjeno?

Pa tud kak drug nasvet glede tega termometra bo dobrodošel user posted image

hvala, lp

clock-img

27.08.2009, 10:59

clock-img

tintin

pencil-img

3293

ta termometer je navadno sr......
PEtkrat izmeriš, petkrat drugače...razlike pa ogromne....user posted image

clock-img

27.08.2009, 13:04

clock-img

manna

pencil-img

2556

Jaz imam Omron navadnega, z gibljivo konico. Zmerim pa ji medtem ko dojim, da je pri miru. Zmeri zelo hitro. 

clock-img

27.08.2009, 13:14

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

Je bilo že nekaj tem, kjer je večina uporabnic nezadovoljna z Lanaform termometrom. Mi ga imamo že štiri leta in smo zelo zadovoljni. Če večkrat izmerim z njim temperaturo, mi vedno enako temperaturo kaže ali pa z minimalno razliko (0,1 ali 0,2 stopinj razlike).

Ko merim temperaturo, mu izmerim na tak način kot ga držim pri zdravniku, ko mu pogleda v ušesa. Dam ga na svoja kolena, z eno roko si pritisnem njegovo glavico k prsim, z drugo roko pa izmerim temperaturo. Na drug način ne gre, ker se vedno izmika.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem