writing-img

Uživanje se bliža koncu....

clock-img

20.07.2005, 21:58

clock-img

aljča

pencil-img

855

Prav lep pozdrav vsem skupaj.:morje:se je danes za nas končalo...in kot vidite sem zopet med vami.Par dni za uštimanje in zopet na delo....veselo. Na :morje:smo se imeli super,vreme je bilo krasno morje pa zlo slano;););).V bližnji prihodnosti vam bom uštimala nekaj slikic iz Trogirja, da vidite to dalmatinsko idilo.:)Tko sedaj pa se mi bliža že kmalu datum v avgustu,ko bomo zopet v akciji:sloncek:.Jutri vzamem zadnjo tabletko KT potem malo počivam in zopet štartam v naslednjo škatlico do 15.avgusta.Baterije imam napolnjene in upam, da mi bodo zdržale do konca prvega postopka IVF v septembru.Tolk za danes.Vsem novopečenim :nosecka:pa iskrene čestitke ob lepi novički.
L.p.Alja:metulj::metulj:

clock-img

21.07.2005, 07:28

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Pozdravljena spet med nami, Aljca!!:rozica::rozica::rozica:
Lepo, da ste uzivali.
Moram priznat, da sem sama vedno bolj vesela, da sele greva z :love: na :morje:. Komaj cakam... Se 10 dni do dopusta. :)
Glede baterij - mislim, da si jih kar dobro napolnila! 8) Ce pa bo slucajno katera popustila, pa se samo na nas obrni, pa bo!
:miska:
Evo, ena :kava: za tebe...

clock-img

21.07.2005, 08:00

clock-img

emaa

pencil-img

7450

midva greva jutri za vikend na morje, pol sva pa cel teden doma, supeer

clock-img

21.07.2005, 08:28

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

WB Aljča :rozica::rozica::rozica:

Ema ti pa uživeeeeeeeej!!!:rozica::sloncek::rozica:

clock-img

21.07.2005, 10:10

clock-img

TANTRA

pencil-img

1197

Ojla,
evo mene nazaj iz brezskrbnih 14 dni na Šolti, kjer je bilo prekrasno vreme, morje, skratka vse...:morje: in upam, da smo prinesli kakega skritega potnika;)
se lepo pozdravljam po dolgem času....in tudi ti Ema uživaj :angel:

clock-img

21.07.2005, 10:12

clock-img

emaa

pencil-img

7450

bom, bom, čeprav nekaj kaže, da bom :hudicek: s sabo nesla, čeprav se sam neki nakazuje, še ni prav pršla, čakam

clock-img

21.07.2005, 10:12

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Pozdravljena Aljča:rozica: malo si si pa le napolnila batarije ne?;)

Astra in Ema, jst bi še tudi šla malo na morje, me vzameta s sabo:)- Sej mogoče nama pa še rata za kak dan malo nogice v morje namočit:)

Lepo se imejte, Ema, ti pa že juuuutriiii:morje::morje::morje:

Tinka

clock-img

21.07.2005, 15:14

clock-img

saša24

pencil-img

177

pozdravljena aljča, smo te že zelo pogrešali na rr. prav prazno je bilo brez tebe.

uživaj še preostanek dopusta

sasa24

clock-img

21.07.2005, 18:02

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Dobrodošla spet med nami Aljča in seveda tudi Tantra.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Mi gremo pa jutri ponoči in se vreno 6.8. Vas bom kar malce pogrešala.

clock-img

21.07.2005, 18:11

clock-img

aljča

pencil-img

855

Vsem hvala za dobrodošlico:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:.Vsem puncam,ki pa šele odhajate pa želim srečno vožnjo in pa veliko sonca,uživanja in lepih dogodivščin.:morje::sloncek::morje::sloncek::morje::sloncek::morje::sloncek::morje::sloncek::morje::sloncek:.Mi jutri zjutraj še odhajamo v Olimje kjer bomo lepo zaključili naš dopust.Tipkamo pa se v nedeljo,ko pridemo nazaj.
Punce lepo se mejte.:morje::morje::morje::morje:.
L.P.Alja:metulj::metulj:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem