writing-img

UKC LJ in izplačila plač

clock-img

08.11.2012, 12:10

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

Ker je ZZZS vodstvo UKC Ljubljana obvestila, da je zmanjkalo denarja za izplačilo novembrskih akontacij, posledično UKC verjetno ne bo mogel izplačati plač vsem zaposlenim. Generalni direktor UKC Vrhunec pravi, da bodo poskusili izplačati plače vsaj socialno najšibkejšim sodelavcem.
Pa to ni res....user posted image
http://www.24ur.com/novice/slovenija/ljubljanski-ukc-verjetno-ne-bo-mogel-izplacati-plac-zaposlenim.html

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

08.11.2012, 12:12

clock-img

enisaz

pencil-img

5

KATASTROFA!!!

clock-img

08.11.2012, 12:14

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

Generalni direktor UKC Vrhunec pravi, da bodo poskusili izplačati plače vsaj socialno najšibkejšim sodelavcem.

...najšibkejšim sodelavcem ... in sebi user posted image
Pardon, ni glih smešno preveč, ampak vodilni ne bodo ostali brez plač. Roko dam...

clock-img

08.11.2012, 12:22

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

Generalni direktor UKC Vrhunec pravi, da bodo poskusili izplačati plače vsaj socialno najšibkejšim sodelavcem.

...najšibkejšim sodelavcem ... in sebi user posted image
Pardon, ni glih smešno preveč, ampak vodilni ne bodo ostali brez plač. Roko dam...

ja, saj se tudi meni tako zdi....poden

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

08.11.2012, 12:25

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Žal.. do zdaj še nisem videla prispevka na tv ali članka, kjer bi bil naslov : "Ta mesec bomo lahko izplačali plače le delavcem, za vodilni kader ga je zmanjkalo"

clock-img

08.11.2012, 12:36

clock-img

tečla

pencil-img

156

LuLu pa se mi zdi da ga nikoli ne boš..Šefi pa ja rabijo plače, kaj bo pa z delavcem pa ...Katastrofa kam smo prišli.

clock-img

08.11.2012, 12:40

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: tečla

LuLu pa se mi zdi da ga nikoli ne boš..

Še tiskarski škrat se ne bi mogel tako zmotiti.

clock-img

08.11.2012, 12:45

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

Žal.. do zdaj še nisem videla prispevka na tv ali članka, kjer bi bil naslov : "Ta mesec bomo lahko izplačali plače le delavcem, za vodilni kader ga je zmanjkalo"

Se strinjam... ta bi bila pa šala tisočletja user posted image

clock-img

08.11.2012, 12:50

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: gsatalema

Se strinjam... ta bi bila pa šala tisočletja user posted image

Ampak matematično bi bilo izvedljivo. Nekaj ga je, ali plače direktorjev in vodij, pa le 1/3 delavcem ali pa vsem delavcem in nič  šefom. Z istim zneskom bi se dalo. Matematika je zakon user posted image
Ampak nam drugi zakoni pišejo življenje...

clock-img

08.11.2012, 22:08

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Mene pa fascinira ozadje te zgodbe.....informacijski sistem in stroka na posameznih ministrstvih in uradih.....ki rabi nekaj mesecev (mogoče celo let), da ugotovi, da preveč plačujejo (37 mio EUR?)......

In potem se človek naj ne bi spraševal zakaj plačuje davke in kaj dela množica strokovnjakov in svetovalcev po ministrstvih.....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem