cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ULTRAZVOK

clock-img

03.10.2005, 15:24

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Mene pa zannima kakšen je UZ na drugem pregledu, nuhalni svetlini in drugih pregledi. Ko sem bila na 1. UZ mi je delala vaginalnega. A so naprej tudi vaginalni ali zunanji?

clock-img

03.10.2005, 15:35

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Verjetno bo tudi drugi še vaginalni. Meni je v 11. tednu delala vaginalnega in še preko trebuha. Potem naprej pa vedno preko trebuha.

lp

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

03.10.2005, 15:38

clock-img

Ninica

pencil-img

900

Ja tudi pri meni je bilo enako kot pravi PBJ, do 11. vaginalno potem pa vedno preko trebuha.

LP, Ninica

clock-img

03.10.2005, 15:47

clock-img

sarazan

pencil-img

968

Vaginalni se dela samo, kadar je plod še premajhen, da bi se videlo, kar želi G videti. Torej tudi NS je lahko ali vaginalna ali preko trebuha, odvisno, kako velik plod je v maternici. Kasneje se delajo UZ preko trebuha, razen, če so kakšne posebne težave.

clock-img

03.10.2005, 16:41

clock-img

lenika

pencil-img

6143

A tako, nisem vedela zakaj mi je naredila vaginalni UZ, sem mislila, da so UZ vedno po trebuhu. Hvala za odgovore.

clock-img

03.10.2005, 16:50

clock-img

SashaB

pencil-img

262

Jaz sem imela le prvi UZ vaginalni, potem pa vse zunanje, tudi NS.
lp

clock-img

03.10.2005, 20:53

clock-img

janč

pencil-img

136

jaz sem imela prvega vaginalnega, vse ostale pa zunanje
meni je rekel zdravnik ,da je odvisno tudi od konstrukcije ženske, to pomeni, če je močnejša, se malce slabše vidi in zato delajo vaginalne

clock-img

03.10.2005, 21:03

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Ko mi je drugič delala UZ sem bila v 12 tednu in je bilo preko trebuha, prvič pa vaginalno.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

04.10.2005, 09:52

clock-img

Eviii

pencil-img

1974

jst sm dvakrat (v 9. in 13. tednu) imela vaginalnega, zadnjič (v 16.) pa preko trebuha... odvisno tudi od zdravnika. nekaterim delajo v celi nosečnosti samo trikrat uz...

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

clock-img

04.10.2005, 09:59

clock-img

*zvezdica*

pencil-img

1291

Men pa je pa na 1. naredil normalnega, prek trebuha....na nuhalni pa najprej skozi trebuh, potem pa še vaginalnega...baje se je mali tko premikal da ga ni mogel dobr pregledat user posted image ...živc mali!

clock-img

04.10.2005, 10:58

clock-img

GILDA

pencil-img

122

mi dva vaginalna in ta zadnji trebušni UZ in je rekel G, da od zdaj dalje bo vedno trebušni UZ,...hvala bogu ker uni palični mešalnik(vaginalni UZ)mi je vedno bil ful smešen pa še ko so kondom dali gor,..user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.10.2005, 21:58

clock-img

Anonimen

Meni je prva dva UZ delala vaginalno (sem imela pred nuhalno dva), nuhalna in vsi nadaljnji pa so bili že prek trebuha, edino včeraj mi je na pregledu z vaginalnim UZ izmerila maternični vrat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem