writing-img

UMAG-depandansa Park

clock-img

04.03.2009, 15:53

clock-img

matejcica

pencil-img

47

Živjo,
zanima me, če je bila že katera v Umagu-depandansa Park. Namreč za 1.maj se odpravljam z družinico tja, pa me zanimajo vaše izkušnje-tako pozitivne kot negativne.
HVALA VAM!!!

clock-img

04.03.2009, 16:43

clock-img

Taanikaa

pencil-img

725

IZVIRNO SPOROČILO: matejcica

Živjo,
zanima me, če je bila že katera v Umagu-depandansa Park. Namreč za 1.maj se odpravljam z družinico tja, pa me zanimajo vaše izkušnje-tako pozitivne kot negativne.
HVALA VAM!!!

bila sem sicer lani v umagu v punti sam tja bi res šla samo za vikend še,ker nisem zadovoljna bila...tko nič ne dogaja v umagu,v centru so štanti pa to bolj malo,kot pa sem drugje navajena,zaspano mesto...v punti pa lih 3 štanti pa ene par gostilnic,plaže niso bog ve kaj,tista plaža k je pa za otroke namenjena pa tko piha da sploh ni tam za bit..moje mnenje no,jst vem da me več ne pritegne it tja...upam da boš našla kej zadovoljivega in da boš zadovoljnauser posted image

clock-img

04.03.2009, 16:58

clock-img

matejcica

pencil-img

47

Hvala za odgovor,
a te lahko vprašam-kje ste stanovali? Najbolj me zanima namestitev v depandansi...

clock-img

04.03.2009, 17:07

clock-img

Taanikaa

pencil-img

725

IZVIRNO SPOROČILO: matejcica

Hvala za odgovor,
a te lahko vprašam-kje ste stanovali? Najbolj me zanima namestitev v depandansi...

ja vešda...stanovali smo v vili viktoriji to mi je bilo edino všeč,lepo urejeno,dovolj veliko,udobno pa še bazen ima..če bi bilo po moje bi bila več v vili kot pa na plaži,ker nimaš nič od umaga no-dolgcajtuser posted image ..sej tko za vikend če greš je ok,da grem mal na otročko plažico k je lepo urejena,če boš imela to srečo da nebo pihalo..mi je nismo imeli,kr je ta plaža lih tko na tej točki k ti piha iz vse smeri..men osebno je rabac velik bolj všeč al pa krk naprimer-baška..nekaj predlogov,da neboš razočarana nad umagom kot sem bla jstuser posted image

clock-img

04.03.2009, 17:08

clock-img

Taanikaa

pencil-img

725

aja pa še to-umag je ful drag,velik jih je tud reklo da je eno izmed najdražje mesto..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem