writing-img

UNIKAT,ATELJE

clock-img

28.04.2005, 10:42

clock-img

Vlasta1

pencil-img

30

Pozdravljeni!

Prosim, ce mi lahko kdo podari stare izvode revij Atelje in Unikat, ki bi sicer romali v kos za smeti.

Vnaprej hvala

Klicite na mobi: Vlasta 041211269

clock-img

28.04.2005, 13:01

clock-img

puncica

pencil-img

9847

A nisi enkrat to že spraševala:zmeden2: Dvomim da ti bo kdo to podaril. Mi jih sicer imamo ampak jih rabimo, tako da ne romajo v koš, so lepo spravljeni. Zakaj pa ne naročiš starejših izvodov na njihovi strani in so cenejši kot so bili novi. Poleg tega pa prodajajo tudi paket izvodov, ki so poškodovani in so res poceni. No upam da jih dobiš in da boš lahko ustvarjala.:bravo:

clock-img

28.04.2005, 17:04

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Jaz tudi dvomim, da bi se tega kdo hotel znebit... res pa lahko naročiš stare izvode po zelo ugodni ceni!

Lp :muca:

clock-img

28.04.2005, 17:13

clock-img

india

pencil-img

5342

Če ne drugače,jih lahko skopiraš v knjižnici!

clock-img

30.04.2005, 10:19

clock-img

Vlasta1

pencil-img

30

Vem, da se dobijo stari izvodi. Sem tud kakega za kupila. Problem je le, da ne dobim ravno tistih starih številk, ki jih zelim, ker so ze vse prodali(Atelje). Zanima pa me varianta paketnega narocila poskodovanih stevilk. Kje se pa to naroci? V Prometeju al kje? Za to pa res se nisem vedela.

lp

Knjiznica, kopije -vem sam ni isto

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem