writing-img

USPAVANJE

clock-img

09.06.2009, 17:36

clock-img

yupi

pencil-img

27

mene še nekaj zanima in to glede uspavanja zadnje tri dni ima naša mala problem zaspat ko se začneva dojit postane nemirna z nogicami brca in dviguje ritko na koncu je že tako zaspana da ima zaprte oči in se joče iščem razlog pa ga ne najdem user posted image ker do zdaj je bilo vse v redu ko sva se dojili je zaspala stara je 6 mesecev, hvala za odgovore  

clock-img

09.06.2009, 18:43

clock-img

kamilija

pencil-img

467

Jaz začnem trkati ob rob postelje, potem jo zvok zamoti, pa potem zaspi. Je pa isto ful zmatrana. Pa dudico ji dam potem še po dojenju, če že prej ne zaspi. Se pa isto kar dviguje..se boji, da bi kaj zamudila:)

clock-img

09.06.2009, 18:45

clock-img

yupi

pencil-img

27

moja dude nočeuser posted image

clock-img

09.06.2009, 19:54

clock-img

LenaG

pencil-img

349

Tudi mi imamo enake težave od 8m, zdaj je stara 9,5m. Zeha, si mane oči. V postelji jo podojim leže, mala že skoraj zaspi, nato pa kar naekrat odpre oči, začne prepevat, se posedat in igrat. Kot da noče zamudit preostanka dneva. Umap, da bo kmalu minilo. Včasih pomaga božanje po hrbtu ali glavici, vendar le v 50%.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem