writing-img

UZ kolkov - samoplačniško?

clock-img

23.12.2005, 13:05

clock-img

Sugy

pencil-img

322

Ali katera ve, kje bi lahko naredila UZ kolkov za mojega user posted image , pa koliko to stane (LJ in okolica).

clock-img

23.12.2005, 13:14

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Ali nisi dobila napotnice? Zakaj bi plačevala?
Pokliči na polikliniko v Ljubljani, tam te bodo naročili.

Mislim, da to delajo tudi v Porodnišnici Kranj.

LP user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

23.12.2005, 13:20

clock-img

Sugy

pencil-img

322

ne, sem že imela 1. pregled, pa so bli kolki 1b in moram zdej povijati na široko do 5,5 meseca. Pa bi rada še kako mnenje, ker se mi zdi to malo veliko. Pa lahko da so zdaj kolki že OK.

clock-img

23.12.2005, 13:25

clock-img

alfa

pencil-img

153

Mi smo 1. pregled naredili v Barsosu na Gregorčičevi v Lj. Pregled je bil samoplačniški (12.500,00 SIT), nato smo z računom odšli na ZZZS na Miklošičevo in so nam celoten znesek refundirali.
LP!

clock-img

23.12.2005, 13:43

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Mi smo tudi delali UZ v Barsosu, sicer plačali 8.500 SIT, ampak nisem vedela, da se znesek lahko dobi nazaj?user posted image
Kaj mislite, da je to še možno narediti po 6 mesecih?

clock-img

23.12.2005, 16:21

clock-img

Anonimen

Porodnišnica Kranj. Avgusta sem dala 5.000 SIT, pa še tko so bile prijazne, da bomo tja še šli (če bomo imeli s kom user posted image  )

clock-img

23.12.2005, 20:34

clock-img

Anonimen

Kje pa dobiš napotnico za UZ kolkov? Jaz je v porodnišnici nisem dobila, pa tam mu UZ tudi niso naredili, berem pa, da nekaterim ga... Po kakšni logiki zdaj to gre? Prvi pregled imamo pa šele 12.01.2006.

clock-img

23.12.2005, 21:00

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Napotnico dobiš pri pediatru na prvem pregledu. user posted image

LP, Petra

clock-img

23.12.2005, 21:18

clock-img

Anonimen

UZ kolkov NE DELAJO edino ne v Ljubljanski porodnišnici. To govorim za takoj po porodu. Sem se jaz skoraj pretegnila, pa ni bilo nič. Pa je moja G napisala, da imamo v družini probleme s kolki (v resnici jih nimamo, samo jaz sem želela, da mi naredijo UZ). No, pa niso. Mi je "hišna" pediatrinja rekla, da imajo (v LJ porodnišnici) tako slab UZ, da je škoda mojega otročka, da bi ga tja notri dajala user posted image
Sem mogla reveža povijat na širok sred poletja pri skor 35stopinjah. Mi je pa patronažna rekla, da ga lahko čez dan kar pustim samo v plenički, da čez noč je kao bolj pomembno. In to sem pediatrinji tudi povedala. Pa se je čist strinjala.
Napotnico smo dobili pri prvem pregledu. Sam klinc, ko je pa v LJ za čakat tudi do 3mesece. No, itak naj bi bil otroček tolk star, preden ga nehaš široko povijat. No, in smo rajš dal 5.000 SIT pa šli v KR na samoplačniško, da smo takoj vidli, kako in kaj. Pa je bilo vse okej.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem