writing-img

UZ na urgenci

clock-img

12.11.2008, 18:50

clock-img

Anonimen

Že večkrat sem slišala, da imajo na urgenci v ginekološki ambulanti slabšo ultrazvok napravo.  Naj bi se dostikrat ne videlo  srčni utrip, na ponovnem pregledu pred abrazijo(na drugem UZ) pa so ga videli.

Kakšne imate pa ve izkušnje?

clock-img

12.11.2008, 19:08

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Enake kot ti, le da jaz nisem pustila abrazije, hvala bogu, pa je otrok preživel, če ne pa bi ga dobesedno ubili. Če vprašaš mene, ni vselej kriv UZ, včasih naletiš tudi na nesposobnega zdravnika (jaz sem na istega 2x vLj., 1x mi je to rekel, drugič na UZ ni videl krvavitve v trebušno votlino), včasih pa se res vidi, kot da se nič ne dogaja, ker bog ve iz kakšnega razloga otrok še ni toliko razvit, pa je čez en teden vse ok. Zato vedno trobim, ne pustite abrazije, počakajte, da se samo odstrani, če se ima za odstranit. Prevečkrat se zmotijo.user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.11.2008, 19:43

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Meni je moja G 3x delala UZ in na urgenci so mi ga delali. Ampak že po tistih treh pri moji G je bilo jasno, da ni več utripov.

clock-img

12.11.2008, 21:31

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Če vprašaš mene, ni vselej kriv UZ, včasih naletiš tudi na nesposobnega zdravnika

Jap.

Meni sta dva g na istem UZ delala pregled. Pri prvem se nič ni videlo, drugi gin. pa je le zakomentiral:"Kdo pravi, da se nič ne vidi? Samo sliko je treba povečat in je vse ok!"

clock-img

12.11.2008, 22:07

clock-img

Gina

pencil-img

12402

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Če vprašaš mene, ni vselej kriv UZ, včasih naletiš tudi na nesposobnega zdravnika

Jap.

Meni sta dva g na istem UZ delala pregled. Pri prvem se nič ni videlo, drugi gin. pa je le zakomentiral:"Kdo pravi, da se nič ne vidi? Samo sliko je treba povečat in je vse ok!"

A je bilo to tudi v lj?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem