writing-img

UZ srčka

clock-img

11.07.2007, 16:35

clock-img

rumenasoncnica

pencil-img

112

Pozdravljene,

se je med user posted image  katera odločila tudi za UZ pregled srčka pri plodu - ne na podlagi napotnice, temveč samoplačniško? Zanima me, če veste, če se s takim pregledom morda odkrije tudi nepravilnosti na srčku, ki so povezane z DS?

clock-img

11.07.2007, 17:18

clock-img

madela

pencil-img

4734

Jaz sem bila na tem pregledu,sicer je bilo to na napotnico,ker sem že imela otroka s srčno napako. Še pred pregledom sem dobila papir,kjer je napisano,da se strinjam s pregledom,kjub temu,da se nekaterih napak,ne da odkriti. To so bolj tiste majhne,ki jih je zelo težko oz.nemogoče videt na uz. Odkrili pa bi naj vse tiste večje in pogoste napake.Torej mislim,da sem spadajo tudi te,ki jih ti navajaš.
Želim ti uspešen pregled in seveda zdravega dojenčka.

clock-img

11.07.2007, 18:45

clock-img

rumenasoncnica

pencil-img

112

Madela,

hvala za odgovor. A si bila na pregledu pri dr. Veselu?

clock-img

11.07.2007, 22:19

clock-img

madela

pencil-img

4734

Ja,pri dr. Veselu sem bila. Res se je posvetil pregledu in vse lepo razložil,o vseh možnostih. Rezultat uz pa ti pove kar takoj,izvid pa sem jaz dobila čez približno 2 tedna!

clock-img

11.07.2007, 23:17

clock-img

bodoča

pencil-img

908

Jaz sem bila tudi an Uz-ju srčka pri dr. Vesel-u in sicer tudi na napotnico. Lahko ti povem isto kot Madela, dobiš papir, prebereš, podpišeš.

Je pa dr. Vesel en tak ful fajn človek in zdravnik user posted image , res lepo razloži vse in ne ovinkari, čez nekaj dni pa itak dobiš še izvid domov.

mojeustvarjanje

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem