writing-img

UZ srčka

clock-img

11.02.2009, 16:13

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Za koliko časa ponavadi uspavajo dojenčke (moj je 5,5m) za pregled UZ srca? Vem, da je to popolnoma običajen postopek pregleda, ker mora biti pri miru. Zanima pa me koliko časa bomo v LJ.

clock-img

11.02.2009, 17:45

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Uspavajo? user posted image Moje niso nič uspavali, samo je imela navaden UZ srca pri 4 mesecih. (zaradi šuma) Pri miru sem jo držala pa jaz, sestra jo je animirala.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

11.02.2009, 18:22

clock-img

Sonnja

pencil-img

545

naš je kmalu po sirupu zaspal, na pregledu je prav tako spal in potem kakšno urco, ampak bi spal tako ali tako ker je bil utrujen. Ponavadi vsaj toliko, da zdrži tisti pregled.

clock-img

11.02.2009, 18:31

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Uspavajo? user posted image Moje niso nič uspavali, samo je imela navaden UZ srca pri 4 mesecih. (zaradi šuma) Pri miru sem jo držala pa jaz, sestra jo je animirala.

Saj mojega pri 2 mesecih tudi niso. Sedaj je pa že toliko večji in bolj aktiven. Pri tem pregledu mora biti popolnoma pri miru, sicer pregleda ne morejo opraviti. Vsaj ne vseh meritev.

clock-img

11.02.2009, 20:39

clock-img

zaspanka

pencil-img

164

mi smo ga imeli pri 14 dneh pa ga niso nič uspavali.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem