cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

UZ v nosečnosti

clock-img

18.01.2006, 11:46

clock-img

MAREC06

pencil-img

124

Holja!

Zanima me, koliko UZ ste imele v nosečnosti. Sama sem noseča user posted image 33 tednov, pa sem imela NS in 1 x UZ (22 teden), pa izrednega v porodnišnici v 29. tednu. V prvi nosečnosti sem jih imela dosti več. user posted image   CTG imam pa zdaj na 1 teden.
Hvala in LP.

clock-img

18.01.2006, 11:51

clock-img

žmož

pencil-img

420

Živ!
Jaz sem noseča 23 tednov, pa sem imela ravno tako samo en UZ in sicer na čisto ta prvem pregledu- aja pa NS. Morfologijo imam v petek, tako da bo to 2 UZ moje ginekologinje. V prvi nosečnosti pa sem imela skoraj vsak pregled UZ. Res pa je, da sem imela prej drugo ginekologinjo. Očitno je zelo odvisno od zdravnika.

clock-img

18.01.2006, 11:55

clock-img

planinc1978

pencil-img

469

Živjo tud tebi,

Glede UZ je različno od G, pa od stanja nosečnice. Glede na zdravstveno zavarovanje te pripadata samo 2. Jaz sem v 18t pa sem jih do sedaj mela že 3 + Ns. Je pa res, da imam miastenijo gravis, pa pred letom dni sem imela maternično pregrado, tok da me moja G. malo bolj gleda. Bom pa mogla tud kakšnega plačat (v 32t je 6.ooo).

Lp

clock-img

18.01.2006, 12:09

clock-img

MAREC06

pencil-img

124

Tega, ki bi ga morala imeti v 32. tednu samoplačniško, so mi naredili v porodnišnici pri 29/30 tednih, zaradi težav v nosečnosti, tako da mi je moja G rekla, da ga nima smisla ponavljat in bi ga čez približno 3 tedne. user posted image  Je bil pa izvid v redu, tako da najbrž zato.

Hvala in lp!

clock-img

18.01.2006, 13:21

clock-img

Nattka

pencil-img

249

Sama sem imela že 5 UZ-jev + NS. In na naslednjem pregledu ga bom menda imela spet. 
Dopolnila pa sem 26. teden.
LP Nattka user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem