writing-img

Ukinitev brezplačnega vrtca

clock-img

20.04.2009, 09:14

clock-img

Hans

pencil-img

501

Sem čisto ogorčena, za dobro jutro ti na novicah povedo, da vlada razmišlja o ukinitvi brezplačnega vrtca za drugega otroka, ker je to preveliko breme za državo. In kje je sedaj ta socialna država o kateri politiki tako radi govorijo?!

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

clock-img

20.04.2009, 09:28

clock-img

ely*

pencil-img

221

Itak, da top ne more dolgo zdržat, jim preveč keša pol zase zmanjka. Sej bojo tudi brezplačno malico za dijake skenslal.

clock-img

20.04.2009, 09:33

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

se sploh ne čudim na take izjave

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

20.04.2009, 09:36

clock-img

Žaži

pencil-img

1195

En mesec nazaj so pa obljubljali brezplačne vrtce čez tri letauser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.04.2009, 09:47

clock-img

Hans

pencil-img

501

... če verjameš v pravljice ...

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

clock-img

20.04.2009, 09:48

clock-img

donat

pencil-img

359

pozdravljene

Zdaj se je dosti otrok rodilo in še bo to leto, imajo statistikouser posted image . zdaj pa bodo ukinili tiste olajšave! kriva je recesijauser posted image sami izgovori.

lp

clock-img

20.04.2009, 11:27

clock-img

Anonimen

Ena podobna ne "debata" po sistemu sosed sosedu volk že poteka na: http://www.ringaraja.net/forum/konec-brezplacnega-vrtca-za-2-otroka/m_4075925/tm.htm

clock-img

20.04.2009, 16:04

clock-img

s.

pencil-img

639

IZVIRNO SPOROČILO: Hans

Sem čisto ogorčena, za dobro jutro ti na novicah povedo, da vlada razmišlja o ukinitvi brezplačnega vrtca za drugega otroka, ker je to preveliko breme za državo. In kje je sedaj ta socialna država o kateri politiki tako radi govorijo?!

Tako BANDO smo volili, draga moja!user posted image
Tudi jaz sem proti temu, ampak če pogledaš, da si bodo brezposelni še osnovno zdravstveno zavarovanje sami plačevali, če nekdo v skupnem gospodinjstvu ima dohodke...vidiš kam smo prišli...še malo pa bojo davki, ker slovenski zrak dihamo...

< Sporočilo je popravil s. -- 20.4.2009 16:05:47 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem