writing-img

Ukrep zaradi teme Odziv na obtožbe

clock-img

18.12.2004, 21:42

clock-img

Aleš_

pencil-img

50

Zaradi neprimernega obnašanja do uporabnice foruma je bila tema Odziv na obtožbe izbrisana.

Odgovornost Ringaraje je zaščititi vsakega posameznega uporabnika pred kakršnokoli obliko žalitev v obliki javnih objav. V kolikor se z objavami ali odgovori uporabnikov na forumih ne strinjate, predlagam, da vaše nestrinjanje izrazite na kulturen in človeku dostojanstven način. Najbolj zaželena je seveda uporaba zasebnih sporočil.

V kolikor bo v prihodnje prihajalo do podobnih primerov, bo Ringaraja ravnala enako. Naš namen ni ugotavljati krivdo ene ali druge strani - zaščititi želimo posameznega uporabnika! Ringaraja je navsezadnje skupnost uporabnikov.

Lp,

Aleš RR

clock-img

18.12.2004, 23:10

clock-img

*

pencil-img

374

Lepo od vas!
:bravo::bravo::bravo:

clock-img

19.12.2004, 01:04

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

JAZ SE ČISTO STRINJAM. PO PRAVICI POVEDANO MI GREJO NA ŽIVCE TISTE, KI SE NE UPAJO PRIJAVIT, PA VSEENO DRAŽIJO PA PROVUCIRAJO, PA VČASIH KAKA TAKA KRITIKA PADE DA NE MOREŠ MIREN OSTAT.

LP:rozica:

clock-img

19.12.2004, 12:20

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Mislim da je edino pravilno, saj lahko da so obtožbe neresnične.Osebe pa so ponavadi resnične, v resničnih življenjih....

clock-img

19.12.2004, 13:24

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

:bravo::bravo::bravo::bravo: moje mnenje je da je šlo predaleč vse skupaj:bravo::bravo:

clock-img

19.12.2004, 17:45

clock-img

Erika 1

pencil-img

216

Ja, vsaka medalja ima dve plati.

clock-img

19.12.2004, 23:00

clock-img

Gina

pencil-img

12402

:bravo:Bravo RR, se strinjam z vami. Ne zagovarjam nikogar in ne zdi se mi narobe, če kdo pove, da se mu je zgodila krivica. Menim pa, da se je treba pogovarjati na kulturen način.:bravo:

clock-img

20.12.2004, 10:11

clock-img

niki5

pencil-img

1902

jaz pa vsa zamudim :ups:

drugače se pa strinjam z zgoraj napisanim :bravo:

clock-img

20.12.2004, 19:18

clock-img

barby*

pencil-img

529

Tud jaz zamudnica...
:bravo:bravo RR:bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem