writing-img

Ultimate Bikini

clock-img

10.06.2007, 17:43

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Mislim, da bo te inovaciije, katera je popeljala modni svet kopalk v naslednjo stopnjo, vesel predvsem moški del populacije.Vsekakor pa bo omenjeni bikini zahteval od žensk predvsem samozavest.

user posted image  

http://www.bulletinboardforum.com/photos/The_Ultimate_Bikini.html

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

10.06.2007, 19:17

clock-img

moci

pencil-img

5572

uf, super, tako bo moj celulit prišel do izrazauser posted image user posted image user posted image

clock-img

10.06.2007, 19:20

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Hehe, moja največja želja user posted image user posted image user posted image user posted image

tukaj
in
tukaj

Kot da bi nosila tanga vložek user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.06.2007, 19:26

clock-img

Njuškalo

pencil-img

2194

Ah, brezveze..ni šans,da to nosim.Sem potem raje kar čisto brez,kot pa s temi trakciuser posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

clock-img

10.06.2007, 19:27

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Priročno  je imeti rdečega na morju ravno takrat ko imaš user posted image  user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.06.2007, 19:31

clock-img

Njuškalo

pencil-img

2194

Ja, to pa resuser posted image user posted image Nič več problemov s user posted image ,saj nihče ne bo videluser posted image user posted image
Moci,tvoj celulit pa ne bi prišel do izraza v teh kopalkah (ali kako naj jim rečemuser posted image ),ker bi bile vse oči usmerjene drugam.Tako,da v bistvu je to čist fajn,če pomislimuser posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

clock-img

10.06.2007, 19:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.06.2007, 19:45

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Mojmu mateju so pa ful všeč, je reku, da jih bom drugo leto mogla imetiuser posted image user posted image

A neb blo bolje, da bi jih letos na trebušček oblekla user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.06.2007, 20:02

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

To je nekaj zame, ker rada skačem s pomola na glavo v vodo. user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

10.06.2007, 21:29

clock-img

violinski

pencil-img

960

Moj mož pravi: "to pa mora biti BLAZNO PRIJETNO za nosit....."

user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.06.2007, 07:10

clock-img

puncica

pencil-img

9847

A nimajo nekaj podobnega une na karnevalu v Rio de Janeiro. Ma sem raj brez kot da te obroče nosim user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

11.06.2007, 07:43

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

IZVIRNO SPOROČILO: moci

uf, super, tako bo moj celulit prišel do izrazauser posted image user posted image user posted image

moj tudi user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.06.2007, 08:04

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Mojmu mateju so pa ful všeč, je reku, da jih bom drugo leto mogla imetiuser posted image user posted image

A neb blo bolje, da bi jih letos na trebušček oblekla user posted image user posted image user posted image

hehe, letos na trebuščka bi bilo to ravno pravšnje, vsaj tiščalo ne bi nikamoruser posted image  ok, razen un štrik v riti bi mi šel mal na živce.

sicer pa, Nalin, gotovo obstajajo še kake moške variante tehle trakcev. povej mu, da če jih on obleče, potem jih boš pa še tiuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

11.06.2007, 08:29

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

user posted image

Nalin - Za Mateja se bo tudi kaj v tem stilu dobilo, ne skrbi.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem