writing-img

Ultiva -Šempeter

clock-img

28.10.2008, 12:33

clock-img

mayflower

pencil-img

789

Pozdravljene punce. Včeraj, ko sem pri G čakala na pregled so se nosečke pogovarjale, da je bilo v zadnji Mami objavljeno, da je v Šempetru možnost poroda z Ultivo. Jst bi bla kar blažena, če je res tako. Kake so vaše info?

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

clock-img

28.10.2008, 13:22

clock-img

Miška2006

pencil-img

2585

Ojla,
iz prve roke vem, da jo res imajo.

clock-img

28.10.2008, 14:38

clock-img

polona5

pencil-img

188

Ojla! To je mail od glavne sestre na oddelku snezana.kuzmanovic.taurian@bolnisnica-go.si piši ji in jo kar direkt vprašaj. Ta naslov je bil objavljen v tisti reviji Mama, kjer je bilo govora o tej Ultivi. Pa če dobiš odgovor, poročaj. Lp

clock-img

28.10.2008, 14:40

clock-img

polona5

pencil-img

188

Lahko pa vprašaš tudi vodjo porodnega bloka dr. Šoštariča na mail zvonko.sostaric@bolnisnica-go.si Beseda ni konj - vprašaj, vem da ti bojo z veseljem odgovorili, če bodo imeli čas. LP

clock-img

28.10.2008, 15:37

clock-img

mayflower

pencil-img

789

Polona5- hvala za kontakte. Drugače pa moja G dela v bolnici, samo je včeraj imela tako gužvo, da je nisem hotela spraševat. Imam še kar nekaj časa do porodauser posted image Pa me je vseeno črvičilo, če se je v našem ljubem Šempetru kaj premaknilo na tem področju.

clock-img

28.10.2008, 20:08

clock-img

melanija

pencil-img

934

Jaz sem bila tudi včeraj na pregledu pri dr. Zavrtanik. A si se tudi ti načakala?

clock-img

29.10.2008, 20:04

clock-img

mayflower

pencil-img

789

Ja, sem se načakala. Skoraj pet urc.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem