cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ultra zvok

clock-img

13.11.2007, 15:28

clock-img

Anonimen

Mene pa zanima kdaj je idelani čas za UZ. Ker baje je nekako po menstruaciji pa ne vem točno, ker baje se takrat najbolje vidijo pregrade itd...

clock-img

13.11.2007, 16:45

clock-img

Neža7

pencil-img

2556

Jaz sem bila na UZ 3-4 dni pred M in mi je rekla G "Vse lepo zgleda. Pričakujate M? Ja, nobeno pregrado ne vidim, ker sedaj bi se lepo videlo pred M"
Zgleda par dni pred M je najbolje.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

clock-img

13.11.2007, 17:00

clock-img

zvezdica.1

pencil-img

142

Ja res je par dni pred user posted image . Ko sem hodila mi ni nikoli mogla viditi pregrade ko pa sem sla par dni pred user posted image  pa se je vidlo.

clock-img

14.11.2007, 11:55

clock-img

anci banci

pencil-img

1544

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mene pa zanima kdaj je idelani čas za UZ. Ker baje je nekako po menstruaciji pa ne vem točno, ker baje se takrat najbolje vidijo pregrade itd...

čau!

meni je ginekolog svetoval da grem na ultrazvok v II delu ciklusa
Ker se najbolj takrat vidi

pozdravcek

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem