writing-img

Umetni nohti

clock-img

13.04.2008, 12:15

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

pozdravček čvekeuser posted image
Sem se opogumila in si kupila umetne nohte.Kar tiste,ko si jih je treba zalepit.Moram rečt da sem neverjetno zadovoljna.
A ve katera če v user posted image  to slučajno ni priporočljivo??Nevem,ampak jez ne vidim vzrika,da bi škodovalo.
Če je katera imela,kako dolgo so vam držali??

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

13.04.2008, 12:43

clock-img

Anonimen

tudi jst ne vidim vzroka, zakaj bi ti to škodovalo... ubistvu sem prepričana, da to res ne more škodovati, tk da ti kr go for ituser posted image

clock-img

13.04.2008, 13:44

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

jaz jih tudi uporabljam, ampak ker sem štorasta, mi hitro padejo dol, zato imam s sabo rezervne nohte in lepilo, da htro nazaj zalepim. če imam nalakirane, pa tudi lahk... hm in potem se prašujem, zakaj rabim tako veliko tobico in zakaj so moje torbice tako težkeuser posted image  

clock-img

13.04.2008, 13:57

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

hha,ja saj verjamem,da je treba zravn vzet,ni lepo videt če en odpadeuser posted image
Kako nalakirane??a si umetne lakiraš??Jaz sem kupila tiste,ki že imajo vzorec-rožice gor poslikaneuser posted image .Tistih samolepljivih pa si nisem upala kupit,ker piše gor,da naj bi držali samo tri dniuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

13.04.2008, 16:50

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

jaz ponavadi kupim prozorne-navadne, da si jih nalakiram, ampak se lak suši full dovg.
če  pa uporabljam nohte z rožicam, pa včasih dam čez prozoren lak ali rahlo roza, moder.
navadne nohte si pa vedno nalakiram, ker imam drugače občutek, da izgledajo malce umetno. aja, pa samo
enkrat sem uporabila samolepilne nohte in so vsi popadali še isti večer dol, s sabo pa nisem imela rezerve- si
lahko predstavljaš kako hecno je izgledala moja roka? user posted image

clock-img

13.04.2008, 17:17

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

hha,saj verjamem ja.Meni se ja takoj posvitalo,da samolepilni niso tako vredu.Jaz sem ponavadi imela svoje nohte tako lepe,dolge ,urejene,samo se mi zdi,da je s tem preveč dela.To pa daš gor,pa čao.user posted image

clock-img

13.04.2008, 22:02

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

jaz pa umetnih nohtov ne morem imeti..sem preveč štorasta..mislim da na nosečnost to ne more oplivat..kako le

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem